Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elfoglalt pasi valóban elfogadhatatlan egy nő számára?
Ha egy pasinak sok dolga van, tanul+dolgozik, elég nehéz szakmában és ezek mellett még van néhány hobbija és fontos számára a sport, akkor ezt egy nő nem tolerálja?
Azt vettem észre, hogy ez egy nő számára problémát jelent, mert kevesebb idő jut rá. A nő nem ért az adott szakmához, nem érdeklik sem a hobbik, sem azok a sportok, ezért nehezményezi, hogy kevesebb idő jut rá.
Egy kreatív, folyton tevékenykedő, lelkes, szorgalmas férfi így akkor már kerülendő egy nő számára, ha nem ér rá azokra amiket a nő szeretne? Például nincs ideje annyiszor találkozni a nővel?
Ahogy tapasztaltam, a nőt semmi sem érdekli a hobbik közül, mivel ezek inkább "fiús" hobbik. Mindenre az a válasz, hogy nem ért hozzá, nem érdekli
Egy kicsit részletesebb válaszokra számítottam.
Egyébként olyan nincs egy párkapcsolatban, hogy ha a pasi elfoglalt, akkor a nő nyit felé és alkalmazkodik hozzá?
Vagy a férfi meg kell feleljen az olyan elvárásoknak, hogy vegyen vissza a tanulásból vagy a sportból és találkozzon a nővel, különben a nő jogosan hagyja el?
Lefordítom, mert nagyon értetlen vagy: mi nők szeretjük a férfias pasikat, jó, ha van pasis hobbija és sportol, és tanul és dolgozik, ettől férfi a férfi - félig. Mert a másik fele meg hím, aki nőt akar, ágyban társként, párként.
Ott a válasz a soraidban: a sok elfoglaltság mellett "ezek mellett még van néhány hobbija".
No kérem, kifényezted magad, de egy mukkot nem írtál, mit adsz a nőnek, mennyit foglalkozol vele. Tehát baromi jól elvagy, és amikor épp van két hobbi között 5 perced egy gyors numerára, csettintesz?
Fordítsd meg: jó valakivel, szereted, de állandóan lemond, háttérbe helyez, mert tanul, meg hobbizik, meg tököm tudja miket művel. Nem büszke lennél, hanem sértődött és hisztis, és nem pár lennétek, hanem te az ő micsodája, de párja, az biztosan nem.
Nem 0-24 órában akarunk figyelmet, hanem sokat adunk, cserébe elégséges figyelemért, ami mindkettőnket boldoggá tesz.
Világos, vagy ragozzuk még?:)
Kérdező, mikor vittél a barátnődnek utoljára virágot?
Mikor vitted el valahova? Moziba, sétálni, vagy bármi?
Hányszor mondtad neki az elmúlt 1 hónapban hogy szereted?
Hányszor ölelted meg csak úgy ok nélkül? Hányszor hagytad abba ami csináltál csak hogy odamenj és adj neki 1 puszit?
Szerintem mindketten tudjuk ezekre a válaszokat. Na pont ezért nem való neked barátnő ha ennyire nem vagy képes időt szánni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!