Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ennyire elfoglalt legyen egy fiú, vagy csak én reagálom túl?
Én is hasonló helyzetben voltam. Nehéz szakra járok én is, és hidd el, aki komoly egyetemre jár, annak nincs hétköznap ideje órákat cseverészni. Én is reggel megyek, este jövök. Napközben vannak 15-30 perces szüneteim, akkor én is felnézek fészre, de eszem ágában sincs cseverészni meg válaszolni. Inkább sétálok, levegőzök, eszek valamit és a csoporttársakkal beszélgetek.
Ha meg hazaérek, örülök, hogy élek, főleg hogy tanulni is kell még.
Én is beszélgettem egy sráccal mostanság, főleg inkább hétvégén mert akkro volt több időm. És ő is ugyanígy bevágta a durcit, hogy elhanyagolom és miért nem válaszolok neki napközben stb stb. Annyira felidegesített, hogy letiltottam mindenhonnan végül.
Valószínüleg ő is így van vele mint én, hogy egyszerűen nincs rá ideje. Sürgősen hagyd abba a vernyákolást és a hisztit, mert úgy jársz mint nálam a srác. Fogadd el, hogy nem mindenki naplopó/gimis/munkanélküli/bölcsész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!