Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most el kellene hinnem, hogy tényleg ennyire elfoglalt?
8hónapra járunk L25,F:38
Suli,meló,hobbik miatt vannak napok mikor nem találkozunk. A tegnapi is ilyen volt: reggeltől estig neki meló, utána tenisz, reggel korán kelt mert utaznia kell egy tárgyalásra. Nem alszunk együtt mert 5kor kellett kelnie és este 10körül ért haza.
Este tűkön ültem, várom hogy végre írjon whats. app-on.. semmi.. elkezdtem idegeskedni, hogy netalán valami baja történt, mert elég késő van és fáradt is lehet.. próbálom hívni nem veszi fel.. Majd éjfél után pár perccel ezt kapom tőle:"Ne haragudj, nincs semmi baj. Csak sok mindent kellett intéznem. Remélem jól vagy és jót alszol. Majd reggel írok.Jó éjt.:*"
Reggel írt üzenete: "Ne haragudj, de elég sok mindennel kellett foglalkoznom, és fáradt voltam.Remélem azért aludtál,és jobban vagy már, és tudsz ma tanulni.Majd jelentkezem most megyek"..Jogosnak érzem azt a feltételezést, hogy jelen állás szerint az életében valahol a 777. dolog és az utolsó senki helyén állok?
Mivel korábban ha a teniszezéssel végzett írt, és úgy általánosságban elég gyakran írogatunk egymásnak whats app.on.
az esti üzit mindarra írta, hogy én szétaggódtam magam miatta, mert nem írt du.5 óta egészen éjfél utánig.
Azt hittem, azért nem írt,mert valami komolyabb baj tötént, mivel tudom, hogy szokott fáradt lenni, és olyankor az ember figyelmetlen, és este rosszabbak a látási viszonyok stb.. Nem tutujgatást vártam, de azt hogy visszahívjon igen.. mivel feltétezem látta, hogy kerestem, és tudja jól, hogy minden apróság miatt nem szoktam felhívni.. Mindezek fényébe 4sorral "intézett el" ezért vagyok kiakadva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!