Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most el kellene hinnem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lillus0501 kérdése:

Ezt most el kellene hinnem, hogy tényleg ennyire elfoglalt?

Figyelt kérdés

8hónapra járunk L25,F:38

Suli,meló,hobbik miatt vannak napok mikor nem találkozunk. A tegnapi is ilyen volt: reggeltől estig neki meló, utána tenisz, reggel korán kelt mert utaznia kell egy tárgyalásra. Nem alszunk együtt mert 5kor kellett kelnie és este 10körül ért haza.

Este tűkön ültem, várom hogy végre írjon whats. app-on.. semmi.. elkezdtem idegeskedni, hogy netalán valami baja történt, mert elég késő van és fáradt is lehet.. próbálom hívni nem veszi fel.. Majd éjfél után pár perccel ezt kapom tőle:"Ne haragudj, nincs semmi baj. Csak sok mindent kellett intéznem. Remélem jól vagy és jót alszol. Majd reggel írok.Jó éjt.:*"

Reggel írt üzenete: "Ne haragudj, de elég sok mindennel kellett foglalkoznom, és fáradt voltam.Remélem azért aludtál,és jobban vagy már, és tudsz ma tanulni.Majd jelentkezem most megyek"..Jogosnak érzem azt a feltételezést, hogy jelen állás szerint az életében valahol a 777. dolog és az utolsó senki helyén állok?

Mivel korábban ha a teniszezéssel végzett írt, és úgy általánosságban elég gyakran írogatunk egymásnak whats app.on.

2013. jan. 23. 09:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9:44 tévedsz a rózsaszín köddel kapcsolatban.. Az valamikor régen még volt,de túl sok fájdalmas dolog történt a múltban, amik megtanítottak arra, hogy racionálisan gondolkozzam, és ne a szívem után menjek.. Fel sem merült bennem további kötődési dolgok és stb.. nem ringatom magam vele kapcsolatosan házasság-gyerek kombinációjába..
2013. jan. 23. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem szimpik voltak az SMS-ei. Szerintem ok a srác.
2013. jan. 23. 09:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen korrekt sms-ek, de ez csak az én szuverén véleményem.
2013. jan. 23. 11:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a hisztivel semmire nem mész. Jelezd neki legközelebb, hogy hiányzott és aggódtál, de örülsz, hogy minden rendben. Érdeklődj, beszéltesd, mesélje el, mivel kell annyit foglalkoznia, talán tényleg olyan gondok, amikről nem akart neked eddig beszélni. Az is lehet, hogy egyszerűen lerogyott a tv elé és bealudt, tudnád az én párom hányszor csinálja ezt, a telefon aztán a földön, mert elkezdte bepötyögni, de túl fáradt volt, hogy befejezze...

Amúgy megpróbálhatod te is ritkítani az üziket, meglátod, ő fog majd jelentkezni és hiányolni! :) Bízzál jobban benne!

2013. jan. 23. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem meg lehetett volna figyelmesebb a pasi. lehet h akkor kisebbségbe tartozom, de tényleg nem tart semmibe ha figyelmes vagyok egy ilyen üzenet, vagy odafigyelés. mindenesetre hibázni lehet és csak ez alapján az eset alapján hiba lenne levonni bármi következtetést. azt te tudod, h egyéb téren is jelentkeznek-e ilyen apróságok, mert ha folyamatosan vannak neked ilyen fájó dolgok, akkor itt több van egyszeri hibánál. de a lényeg, h meg kell beszélni. általában nem az szokott lenni a kérdés, h egy kapcsolatban ilyesmi elöfordul-e, hanem ha nézeteltérés van, akkor hogy oldják meg a felek. Nekem is volt olyan szitum, h lehet más fel sem vette volna, de rosszul esett vmi. Ha a bnöm akkor annyit mond, h jó rendben, megpróbálok legközelebb odafigyelni, v egy bocs, akkor nem lett volna semmi utána, meg el van felejtve az egész. (aztán nálunk nem így történt, de ez már más kérdés..:))
2013. jan. 23. 16:14
 16/19 A kérdező kommentje:
most szakított velem.. 7hónap után rájött, hogy hiába vagyok fontos neki,szeret,jó velem minden, de tudja hogy nem lesz belém a későbbiekben szerelmes.. minden előjel nélkül..
2013. jan. 23. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:
bizony volt ennek előjele.. konkrétan ez is, amit leírtál, ennek az előjele volt. Engem is hasonlóan dobott volt barátnőm. Hidd el, jobb neked nélküle, találni fogsz majd valakit, aki minden szabad percét veled akarja majd tölteni :)
2013. jan. 23. 21:39
 18/19 A kérdező kommentje:
a tegnapi estét leszámítva, eddig mindig ő kezdeményezte azt hogy találkozzunk, heti 4-5 napot minimum.. hogy bemutat az anyukájának,barátnainak stb.. számomra ezért is furcsa ez a szakítás.. de tök mindegy. Ő eldöntötte, hogy nem akar engem.. akármilyen ok miatt is, én pedig nem vagyok az a típusú ember aki olyan után teperjen aki számára -ezek szerint- nem jelent semmit.. Ha tényleg fontos lettem volna és szeretett, jó volt velem lenni -ahogy állította - nem a két legfontosabb vizsgám előtt szakít, hanem legalább megvárja a vizsgaidőszak végét..
2013. jan. 23. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom! :(

Úgy tűnik, a tegnapi kétségekkel teli írásod már ennek az előjele volt. :(

(14-es vtam)

2013. jan. 24. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!