Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy elfoglalt pasi valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elfoglalt pasi valóban elfogadhatatlan egy nő számára?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak sok dolga van, tanul+dolgozik, elég nehéz szakmában és ezek mellett még van néhány hobbija és fontos számára a sport, akkor ezt egy nő nem tolerálja?

Azt vettem észre, hogy ez egy nő számára problémát jelent, mert kevesebb idő jut rá. A nő nem ért az adott szakmához, nem érdeklik sem a hobbik, sem azok a sportok, ezért nehezményezi, hogy kevesebb idő jut rá.

Egy kreatív, folyton tevékenykedő, lelkes, szorgalmas férfi így akkor már kerülendő egy nő számára, ha nem ér rá azokra amiket a nő szeretne? Például nincs ideje annyiszor találkozni a nővel?

2014. aug. 21. 02:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom, hogy ugyanilyen barátnőt találj magadnak, és amikor szükséged lenne rá akkor ő épp hobbizzon, egyből megértenéd.

És nem, ha te miattad nem tudtok eleget találkozni akkor szerintem neked kéne alkalmazkodni nem a lánynak. Nekem is fontos volt az egyetem mellett a sport (dolgoztam is diákmunkába) mégis mindennap tudtam találkozni a barátommal. Ő versenyszerűen sportolt, nem is kevés órában szintén egyetem mellett mégis tudott rám időt szakítani, a képlet egyszerű ha valakinek fontos a párja talál rá időt, ha nem fontos akármelyik tevékenység megelőzi a sorban. Felesleges fényezni magad, sok pasi sportol hobbizik, tanul és dolgozik mellette ez nem nagy teljesítmény.

2014. aug. 21. 09:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként olyan nincs egy párkapcsolatban, hogy ha a pasi elfoglalt, akkor a nő nyit felé és alkalmazkodik hozzá?"

De már ne is haragudj, ha egyszer TE akarsz párkapcsolatot, akkor miért nem te alkalmazkodsz kicsit? Miért várod el, hogy mindig csak a nő alkalmazkodjon hozzád? Vagy nálad ez így működik? Az a lényeg, hogy neked mindig jó legyen, a másik meg úgy ugráljon, ahogy te épp úri kedved szerint ezt kigondoltad? A nő vegye tudomásul, hogy este inkább sportoltál és ezért fáradt vagy utána vele foglalkozni, beszélgetni, elmenni egyet sétálni? A nő értse meg, hogy te hétvégén a hobbidnak szeretnél élni, mert egész héten dolgoztál és tanultál, ezért szükséged van egy kis kikapcsolódásra, és értse meg, hogy emiatt nem mész át hozzá, emiatt nem mentek el együtt moziba, vagy csak fagyizni egyet?

Akkor mikor is jutna időd egyáltalán a nőre? Így minek neked kapcsolat? Mit nyerne ebből a csaj?

Persze, hogy így nem akar veled kapcsolatot! Ez mégis melyik nőnek lenne jó?

2014. aug. 21. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazság szerint lehet egy pasi bármilyen jóképű,okos,szorgalmas,de ha érzelmileg,lelkileg képtelen megadni nekünk azt,amire vágyunk,akkor a kapcsolatnak lőttek.

Nekem például most,hogy szingli lettem,urvarolgatott egy pasi.Nem egy adonisz,nem is túl csúnya,teljesen átlag.Több helyen dolgozik,ritkán van otthon.Azt vettem rajta észre,hogy mintha kiszabná,mikor ér rá velem beszélni vagy találkozni.Ha olyan kedve volt éppen,keresett többször napi szinten,de sokszor éjszakába nyúlóan dolgoztt,egy sms-t sem eresztett meg felém.Egy tipikus dobozba zárt ember,aki szigorú rendszabályok között éli az életét.Nekem pedig ilyen merev és fantáziatlan emberre nincs szükségem.Közöltem is ezt vele finoman,erre lekopott.Érdekes módon nála idősebb,érettebb pasival bármiről el tudtam csevegni,poénkodtunk,miközben neki még este nyolckor is a meló lebegett a szeme előtt.Amikor már simán lazíthatott volna.Számomra a normális férfi nem ilyen.

2014. aug. 23. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!