Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt. Már a legelején rajta kaptam hogy az exevel szokott sunyi a beszélgetni 2 éve voltak egyutt majdnem másfél évet.

Miért írok hogy sunyin? Mert archivalva voltak a beszélgetések plusz külön Viberen csak vele beszélt, titkosba.

Azt hittem ennek vége. Hogy egyszer megbeszéltünk hogy ez nekem mennyire megalazo és elszomorito. Márciusban volt egy nagyobb mosolyszunetunk 5 hét eszembe se jutott az utolsó novemberi exes veszekedés óta hogy ez megtortenhet: most találtam a messangerebe olyan (haverral beszélgetett) beszélgetést majusbol hogy azt hittem osszetorom a telefonját.... Többször is találkoztak az exszel amíg minalunk mosolyszunet volt.

A csajnak hamarabb lett pasija mint ahogy mi kezdtünk el járni ők lassan 2 éve együtt vannak plusz minimum fél éve össze vannak cuccolva. Szóval a csaj elkotelezett. Mégis exevel találkozgat ő is kitudja milyen helyszínen mennyi ideig... (értitek...)a párom felvallal mint facen mint haverok előtt, mi is osszekoltoztunk már 2 hónapja (így tudtam újra egy éjszaka belenezni a telefonjaba). De akkor is!!!! Hogy bízzak meg így benne ezek után???

El nem tudom mondani mennyire rosszul esik.

2021. aug. 9. 09:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

Miért olvasgatod más üzeneteit?

Neked, hogy esne, ha a párod beleolvasna az üzeneteidbe és a legártatlanabb beszélgetéseid kiforgatná?

Amit tanácsolni tudok: kérj bocsánatot, amiért a telefonját nézegetted én foglalkozz azzal mit beszél másokkal. Azzal foglalkozz, hogy viselkedik veled!

Az ilyen alaptalanul féltékeny partnerek szokták mások karjai közé kergetni a párjukat

2021. aug. 10. 07:29
 12/21 A kérdező kommentje:

Tényleg ennyi ember hord szemellenzot???

Riaszto.

Na az ilyen naiv embereket szépen kihasznalhatjak, megcsaljak.

2021. aug. 10. 08:18
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

11-es vagyok: nem mi hordunk szemellenzőt, hanem te nem vagy képes szembenézni saját magaddal. Nem kutakodunk más telefonján. Ez alap.

az ok nélküli féltékenykedés pedig tönkre teszi a kapcsolatot.

Ha szétmentek vagy a végén megcsal te leszel a hibás.

2021. aug. 10. 08:29
 14/21 A kérdező kommentje:

Ő akkor nem is lehet hibás mert az exevel találkozhat meg valószínű kurja is?? Nem? Csak én?

Jó buta vagy. Te melyik bolygón élsz?

Ne a telefon megnezesere fókuszálj hanem arra hogy találtam is benne valamit.

Ha nem találtam volna akkor igen egy rohadék nő lennék de így??.... MÉG JÓ HOGY BELENEZTEM!!!!

2021. aug. 10. 09:29
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Hagyd ott azt a pasit. Nálad sokkal jobbat érdemel.

Te meg ne menj el egy pszichológushoz es tedd rendbe magad. A mások utáni kémkedés nem normális.

2021. aug. 10. 09:46
 16/21 A kérdező kommentje:
Mások megcsalasa az?
2021. aug. 10. 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsalt miert nem hagyod el? Miben remenykedsz?

Az, hogy beszel az exevel nem megcsalas amugy

2021. aug. 10. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

A kommentjeid alapján nem is csodálom ha megcsal. Idejössz kérdezni, és ha nem azt írják amit te hallani szeretnél akkor szinte neked áll feljebb. Elég gáz dolog hogy kutakodsz a telefonjában. Az hogy megcsal az a te fejedben van? Mert fentebb azt írtad honnan tudjad megcsalt e? Te magad sem tudod már mi van itt. Senki nem hord szemellenzőt, szimplán tudjuk hogy nem kutakodunk más telefonjában, fő a bizalom, rendesen bánunk a párunkkal és nem lép félre.

Inkább gondolkozz el azon miért csal meg, ha valóban megteszi. Mert te lehetsz ott a hibás, már bocsi. Egy olyan embert nem csalnak meg aki mindent megad a párjának, nem kéri számon, stb

2021. aug. 10. 11:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

1. titokban beszélgetett az exével, de lebukott --> nem szép dolog, megértem, hogy a bizalomnak annyi, DE nem csalt meg, legalábbis fizikai kontaktus nem volt (legalábbis így tudod) --> együtt maradtál vele

2. szünetet tarttottatok --> ennek a szabályait lefektettétek? mármint, hogy ez idő alatt mindenki éli világát, azt csinál amit akar, vagy csak gondolkodtok kettőtökről, de mással nem ismerkedtek?

3. ha nem voltak szabályok, akkor ő hihette azt, hogy szabad a pálya --> nem megcsalás, de megértem, hogy szarul esik

4. folyamatosan az exével dumál a kapcsolatotok alatt, majd amint lehetősége van rá, rögtön találkozik is vele (ja, valószínű, hogy nem csak sakkoztak) --> nincs túl rajta, őt szereti, te csak pótél vagy

5. mindezek tudatában sosem bíznék meg benne, folyamatos ellenőrizgetés lenne az életed és bizalmatlanság + legyen már önbecsülésed!

6. megoldás: SZAKÍTÁS

2021. aug. 10. 14:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
ez borzalmas gyorsan szakitás kel egy ilyen kapcsolat a halál már nem szó szerint de na
2021. aug. 15. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!