Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Részletek lent
Van egy nagyon jó barátom aki most jött össze a barátnőjével kb 1 hónapja, ez alatt az idő alatt ahogy én észre vettem épitti le a barátomat.
Konkrétan amit eddig mesélt nekem olyanok voltak hogy: -volt egy elég rossz napja és irt a csajnak hogy beszélgethetnének folyamatossan, a csajszit nem érdekelte nagyon és játszott tovább a haverjaival gépen.
-Vagy csak beszélgetni szeretett volna és a csaj akkor is eltünt órákra.
- vagy kért tőle valamit hogy ne tegye, megigérte neki és pár nap múlva meg is szegte a szavát.
-köszönt egy embernek az utcán a haverom és a csaj erre azt mondta neki hogy nem lesz vele sokáig ha ilyeneket csinál.
-nem igen értékeli ha kap valamit.
-ha a haverom jelzi neki hogy neki ez nem jó és nem érzi magát szeretve az se igen hatja meg.
-De ami nálam most kiütötte a biztosítékot, hogy haveromnak küldték hogy a csajszi fent van badoon, a csajszi mondta hogy kamu profil mert ő nincs fent mutatta neki hogy sose töltötte le, de erre mondta a haverom hogy ezt lehet netes platformon is használni nem csak applikáción. Elmondott a csajszi a szüleinek mindent, és kitalálta az apja hogy biztos a haverom csinálta azt a kamu profilt a badoon és csak keveri a .... és így akar a csajszi után kémkedni...
Ezek után a haverom megzuhant, és telefon hívás közbe azt mondta a csaj neki hogy bocsi de nem érdekel most a kínod.
Tudni kell hogy egy olyan lányról van szó akinek eddig nem volt barátja a haverom elött. De én nem hiszem hogy így kéne egy kapcsolatot fent tartani. És bárkit kérdez róla a haverom mindenki azt mondja hogy ő ilyen, meg kell szokni.
Nem tiszteli, gúnyolja, leszarja stb... és a haverom se tudja hogy miért ragaszkodik ehhez a lányhoz. Mert kérdeztem tőle és konkrét okot nem tud mondani.
Ja és a csaj kb folyton telefonozik, és a haverom mikor kérdezte tőle hogy miért azt mondta hogy fontos embereknek kell vissza irnia.
Szóval azt szeretném kérdezni hogy szerintetek miért ragaszkodik hozzá?
És szerintetek milyen ember lehet ez a lány? Lehet vele a jövőben tervezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!