Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit gondoltok erről? És mit tennétek ilyen helyzetben? Részletek lent.
tegnap gólyaavató után diszkó volt.Nagyon jó volt a buli,voltak srácok szóval minden király volt.Táncoltunk 4-en lányok és odajött 2srác...ők is elkezdtek táncolni de csak úgy beálltak a körbe.nem szóltak semmit csak bambultak szó szerint...aztán gondoltam kicsit közeledek,mert amikor odajöttek azt hittem velünk akarnak táncolni.közelebb táncoltam magam hozzájuk...reakció semmi.Ez egy idő után már elégidegesítő volt.Kimentünk a büfébe inni mikor visszamentünk direkt arrébb álltunk meg,hogy ne legyünk egymás mellett erre odajöttek de megint nem mondtak semmit csak táncoltak magukba:S
Mit szólnátok ehhez?Mit tennétek?
A másik:
Ha táncolsz a diszkóba és állandóan arra táncol egy srác ahol mi vagyunk és nagyon néz rád,majd hátulról odamegy hozzád és elkezd táncolni veled,de nem kérdez meg hogy akarsz-e.Közbe megkérdezi h járnál-e vele és elkezdi tapizni a feneked mit tennél?
Előre is köszi a válaszokat!
14,5/L
Hát egy csöppet megfejelném! Mégis hogy képzeli??!!
16/L
Hát én is ezt gondoltam magamban...
amit a másodiknak írtam,azt hiszem mázlija volt annak a gyereknek,hogy nem velem kezdett el táncolni,mert azt hiszem a járunk-e és seggtapizós dolognál lekevertem volna neki egy nagy pofont!A barátnőm csak szimplán ott hagyta...aztán kimentünk kicsit levegőzni,erre ő is kijött és kb.5méterre volt tőlünk:S
de az a gáz,hogy nem is velünk egy idős vagyis hát kinézetre 20-23 lehet...
köszi a választ!
Visszakézből egy pofon alapfokon...
Amúgy meg próbálj keresni egy ismerős srácot és menj oda hozzájuk vagy hívd oda, vagy alapból ne csak lányok menjetek:)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!