Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj-szerető-terhesség? Hasonló helyzetben vki? mit gondoltok?
csak röviden írom,van egy férjem,akitől sose válnék el,így érzem.. apának tökéletes,nekem is jó vele. Szerető,régi barát - évek óta legjobb barát kategória,megspékelve szexel... teszem azt az ő gyerekét várnám? van egy másfél éves gyerekem is a férjemtől. Sose mondanám el a férjemnek ha így alakulna,h nem az ővé. Tudom nem vagyok korrekt..
Járt már vki így? a szeretőnek elmondanátok?? nem az az apa típus,elképzelni se tudja,hogy vha neki legyen.. Inkább olyan nagy gyerek,akivel tökéletesen lehet kikapcsolódni..
Azért ez elég gusztustalan. Már bocsi. Már alapból az is, hogy így átvered a férjed. De legalább védekezhetnél a szeretőddel, ha már szexelsz vele...
Én mondjuk alapból nem tennék ilyet. De ha a férjednek nem mondod el, hogy nem övé a gyerek, akkor a szeretődnek se.
féreg vagy.a gyereken meg fog látszani,h nem az apától van.akkor majd jön a cirkusz része,dehát neked kellett nagylány.......
ha van vér a férjed f aszaba,akkor még pár fülest is fogsz kapni.
ez nem megtörtént dolog .. :)
nem vagyok terhes.
a szerető 10 éve van kb.
a férj 2!
a szeretővel semmi mást nemtudnék elképzelni..
tudom h féreg vagyok. nem zavar...
itthon tökéletes anya és feleség. Sose megyek úgy el itthonról,hogy a fiam abból bármit is érezzen. Sőt a férjem se.
Ő akkor már rég alszik.
de tényleg szemét vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!