Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj-szerető-terhesség? Hasonló helyzetben vki? mit gondoltok?
csak röviden írom,van egy férjem,akitől sose válnék el,így érzem.. apának tökéletes,nekem is jó vele. Szerető,régi barát - évek óta legjobb barát kategória,megspékelve szexel... teszem azt az ő gyerekét várnám? van egy másfél éves gyerekem is a férjemtől. Sose mondanám el a férjemnek ha így alakulna,h nem az ővé. Tudom nem vagyok korrekt..
Járt már vki így? a szeretőnek elmondanátok?? nem az az apa típus,elképzelni se tudja,hogy vha neki legyen.. Inkább olyan nagy gyerek,akivel tökéletesen lehet kikapcsolódni..

Jajj, ne legyünk már ennyire álszentek!! Szinte mindenki köpköd, meg undrítónak nevezi a szituációt, és egyben a kérdezőt. De akkor mégis kik a szeretők, és kik azok, akiknek szeretőjük van? Mert itt egyetlen válaszolónak sem volt még ilyen kapcsija, és a párjaik is talpig becsületesek.
Én semmiképp sem szülnék gyereket a családba a szeretőtől, mert minden titok előbb utóbb kiderül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!