Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy havernőm miatt nem tudok új kapcsolatokba belemenni. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? (részletek lent)
Szeptemberben összeismerkedtem egy lánnyal, de csak haverkodni jártunk össze, eljártunk közösen bulikba, stb. Közöltük egymással, hogy nem akarunk egymástól semmit, nekem nem jön be a lány és neki se jövök be úgy, értitek..
Úgy alakult, hogy akkoriban szakitottam az akkori barátnömmel, Petra vigasztalt, átsegitett a nehezén. Aztán idén januártól nézegetni kezdtem magamnak lányokat új kapcsolatra. Akadt is volna 1-2 komolyabb jelölt, de Petra úgy állított be minket ezeknek a lányoknak, mintha járnánk egymással.
Én közöltem vele, hogy legyenszives ne kreáljon rólunk ilyen képtelenségeket. Azt mondta jól van nem tesz többé ilyet.
Aztán másodszorra is ugyanezt csinálta egy másik lánnyal.
Most a hét elején kedden egy mozizás alkalmával kiszemeltem megint egy lányt, aki Petra egyik közeli-távoli ismerőse, és napokig találkozgattunk, SMSeztünk, FBon órákig beszéltünk.
Tegnap délután meg visszahallottam, hogy Petra elszidott a lánynak engem. Azóta hiába kerestem a lányt FB-n, nem akart válaszolni, írtam neki, nincs válasz.
Úgy érzem hogy Petra mindig keresztbe tesz nekem, hogy ne sikerüljön összejönnöm egy lánnyal se, mert bekavart nekem. Ma délután találkoztam Petrával, de mindent tagadott, pedig tudom hogy lejáratott, és nem ez volt az első alkalom.
Frusztrál, hogy a havernőm nem inkább segiteni akarna, hanem keresztül húzza a számitásaimat. Szeretem Petrát úgy mint havert, meg jó is vele hülyéskedni együtt lógni, de ne kavarjon már.
Ti mit csinálnátok ilyen esetben?
17/Fiú
Nem érted meg hogy tényleg nem csináltam semmit se?!
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!