Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tennétek?
1 éve vagyunk együtt. Már a legelején rajta kaptam hogy az exevel szokott sunyi a beszélgetni 2 éve voltak egyutt majdnem másfél évet.
Miért írok hogy sunyin? Mert archivalva voltak a beszélgetések plusz külön Viberen csak vele beszélt, titkosba.
Azt hittem ennek vége. Hogy egyszer megbeszéltünk hogy ez nekem mennyire megalazo és elszomorito. Márciusban volt egy nagyobb mosolyszunetunk 5 hét eszembe se jutott az utolsó novemberi exes veszekedés óta hogy ez megtortenhet: most találtam a messangerebe olyan (haverral beszélgetett) beszélgetést majusbol hogy azt hittem osszetorom a telefonját.... Többször is találkoztak az exszel amíg minalunk mosolyszunet volt.
A csajnak hamarabb lett pasija mint ahogy mi kezdtünk el járni ők lassan 2 éve együtt vannak plusz minimum fél éve össze vannak cuccolva. Szóval a csaj elkotelezett. Mégis exevel találkozgat ő is kitudja milyen helyszínen mennyi ideig... (értitek...)a párom felvallal mint facen mint haverok előtt, mi is osszekoltoztunk már 2 hónapja (így tudtam újra egy éjszaka belenezni a telefonjaba). De akkor is!!!! Hogy bízzak meg így benne ezek után???
El nem tudom mondani mennyire rosszul esik.
Milyen egész életembe? Lehet együtt se maradunk.
Még csalt e vagy csak csak beszélgettek? Honnan tudjam??? Ott voltam szerinted? Mivel nem voltunk akkor együtt valószínűleg nem csak sakkoztak... Illetve a csaj amikor a jelenlegi párommal volt együtt 2 éve öt is megcsalta végén 1x bevalodta. Szóval nagy k...a csaj maradjunk annyiban.
nincs jogod más telefonján kutakodni
Tahó parasztság ugyanis. Ha valaki nem bízhat valakiben, az a barátod
Azzal teszel neki szívességet, ha ott hagyod es beszerzel néhány macskát es soha többé nem keseríted meg egyetlen mas férfi eletet sem
🤣🤣🤣🤣
Van baj
Nem az a gond hogy nézem a telefonját hanem hazudik és mindig talalok is valamit
Hát azt meg ugyjon le itt neked hogy én vagyok a hibás. 😀😀 Besz@rok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!