Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a kapcsolatotokban az az összeegyeztethetetlen dolog,ami miatt nem működhetett tovább?( Pl.eltero szexuális igények,megcsalás,hazugság,bármi,ami ellehetetlenítette).
Pl: Eltérő szexuális igények vagy monoton, unalmas szex
Megcsalás
Nem egyező jövőkép
Kicsapongó élet
Nem egyező jövőkép
Elvárta volna, hogy az ő álmainak alárendeljem magam és a saját álmaim
Lelki megcsalás (míg együtt voltunk "csak beszélgettek", majd szakítás után 3 nappal már ezzel a csajjal volt)
Azóta hiszem és tudom, hogy minden betegségnek lelki eredete van. Konkrétan olyan gyomorgörcsöm volt folyamatosan, hogy refluxom lett, gyógyszert kellett szednem, alig tudtam már valamit enni, sportolni sem tudtam.
Szakítás után ezek szerencsére megszűntek, de amíg nem tudtam túltenni magam a szakításon és esetleg megláttam, a másnap reggeleim mindig hányással indultak. (Első komoly kapcsolat volt, ebből a kapcsolatból nagyon sokat tanultam.)
1. Eltérő világnézetek, más irányba változtunk, mint személyiségek
2. Megcsalás, hazudozás
3. Totál eltérő életstílus (nem is tartott sokáig)
- eltérő igények a szabadidő eltöltésére (pontosabban: ő egyre inkább otthonülő-punnyadó lett... de még otthon sem lehetett vele minőségi időt együtt tölteni, mert kb. csak egymás mellett bámultuk a tv-t, nem is beszélgettünk utána a filmről)
- eltérő szexuális igények
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!