Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt egy rövid sztori, ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt egy rövid sztori, ezen tényleg meg kell sértődni?

Figyelt kérdés
Szóval anyóséknál vagyunk szabadságon (évente egyszer találkozunk) és az ő ágyukba kell aludnunk. Megkértem a férjem, hogy cserélje le az ágyneműt, mielőtt belefekszünk, erre megsértődött, hogy miért, talán büdös, meg hogy szerintem a szülei nem tisztálkodnak? Tök szarul érzem magam, úgy lehordott, de én sem fektetnék senkit az ágyamba, mielőtt nem adok tiszta ágyneműt. Most ezt hogy kellett volna lereagálnom?
2021. aug. 2. 21:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Bárcsak kamu lenne...

Nem voltak itthon, de a kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy hol aludtak.

Esélyem sem volt elmagyarázni, miért nem volt nekem egyértelmű, hogy nem fekszem be a használt ágynemű közé, mert a férjem rögtön megsértődött. Én lefagytam, nem tudtam mit reagálni, különösen azért volt kellemetlen, mert itt voltak a sógornőmék a másik szobában, gondolom mindent hallottak.

Mint írtam, évente egyszer találkozunk, nem tudom, mi hol van a házban, anyós nem volt itthon, hogy tőle kérjek tiszta ágyneműt, ezért szóltam a férjemnek.

2021. aug. 3. 05:52
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem feküdnék bele, akkor inkább aludnék a földön. Nem azért mert büdös, hanem mert gusztustalan.
2021. aug. 4. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!