Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt egy rövid sztori, ezen tényleg meg kell sértődni?
Figyelt kérdés
Szóval anyóséknál vagyunk szabadságon (évente egyszer találkozunk) és az ő ágyukba kell aludnunk. Megkértem a férjem, hogy cserélje le az ágyneműt, mielőtt belefekszünk, erre megsértődött, hogy miért, talán büdös, meg hogy szerintem a szülei nem tisztálkodnak? Tök szarul érzem magam, úgy lehordott, de én sem fektetnék senkit az ágyamba, mielőtt nem adok tiszta ágyneműt. Most ezt hogy kellett volna lereagálnom?2021. aug. 2. 21:10
21/22 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne...
Nem voltak itthon, de a kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy hol aludtak.
Esélyem sem volt elmagyarázni, miért nem volt nekem egyértelmű, hogy nem fekszem be a használt ágynemű közé, mert a férjem rögtön megsértődött. Én lefagytam, nem tudtam mit reagálni, különösen azért volt kellemetlen, mert itt voltak a sógornőmék a másik szobában, gondolom mindent hallottak.
Mint írtam, évente egyszer találkozunk, nem tudom, mi hol van a házban, anyós nem volt itthon, hogy tőle kérjek tiszta ágyneműt, ezért szóltam a férjemnek.
2021. aug. 3. 05:52
22/22 anonim válasza:
Nem feküdnék bele, akkor inkább aludnék a földön. Nem azért mert büdös, hanem mert gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!