Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt egy rövid sztori, ezen tényleg meg kell sértődni?
Figyelt kérdés
Szóval anyóséknál vagyunk szabadságon (évente egyszer találkozunk) és az ő ágyukba kell aludnunk. Megkértem a férjem, hogy cserélje le az ágyneműt, mielőtt belefekszünk, erre megsértődött, hogy miért, talán büdös, meg hogy szerintem a szülei nem tisztálkodnak? Tök szarul érzem magam, úgy lehordott, de én sem fektetnék senkit az ágyamba, mielőtt nem adok tiszta ágyneműt. Most ezt hogy kellett volna lereagálnom?2021. aug. 2. 21:10
11/22 anonim válasza:
lehet a nyári konyhában...régen ott is volt ágy. Persze, ha így élnek vidéken.
12/22 anonim válasza:
" nyilvánvaló, hogy az anyósáék ajánlották fel, hogy aludjanak ott" Nem, vidéken se csinálunk ilyet. Nem megyünk szabad ágyba aludni, mikor van vendégágyunk és fektetjük a sajátunkba a vendéget. Amennyiben nem megoldható hogy nálunk aludjanak, akkor meg kinézzük előre a szállást a kedves vendégnek...
14/22 anonim válasza:
Vendéget használt ágyneműbe fektetni? Én tuti senki után nem fekszem, kivétel a párom.
15/22 anonim válasza:
Jesszus, egy ekkora kamut bevesz valaki? Emberek, itten szidni kéne az anyóst-férjet hogy húdeigénytelenek.... Kár hogy aligha igaz a sztori.
16/22 anonim válasza:
Amúgy kérdezőcske, anyósék hol is alszanak ilyenkor?
17/22 anonim válasza:
Látom, a minimálisan józan gondolkodás luxus, válasz persze nincs....
18/22 anonim válasza:
A párod a szülei miatt érzett szeretet miatt sértésnek vette ezt. Magyarázd el neki, hogy a saját szüleid ágyába sem feküdnél így bele, mert ez egy alap higiéniai dolog.
19/22 anonim válasza:
Természetesen nem jogos a férjed felháborodása, bár én vagyok olyan viszonyban az anyósomékkal, hogy kivehetek magamnak friss ágyneműt. Nem mondom, hogy te nem, de ha már a férjed nem volt hajlandó rá, megcsináltam volna magam, miután elmondom neki a véleményem.
Nem értem, egy ilyen kérdést hogy lehet kamunak vélni. Nekünk is fel szokták ajánlani az ágyukat, de ha ott vannak, természetesen illedelmesen visszautasítjuk, és alszunk, ahol tudunk. Ha nincsenek ott, akkor pedig mi szoktunk megágyazni. Ilyenkor általában lehúzzák a sajátjukat és odakészítik nekünk a tisztát az ágy szélére. Hazajövetel előtt pedig visszahúzzuk az övékét. Nem várom el, hogy az anyósom még ezzel is fáradozzon az utazásuk előtt. (Megint nem ellened szól, kérdező.)
20/22 anonim válasza:
Atyauristen. En a legszegenyebb, legprolibb haznal is azt lattam, hogy este tizkor mosott, vasalt kopottas agynemut vettek elo es huztak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!