Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomkóros hisztérika vagyok?
Sziasztok, a véleményetekre lennék kívancsi. Párom neheztel rám, amiért délutánonként munka után arra ér haza, hogy én alszom 1-2 órát. Addigra én már megfőzök, kitakarítok neki. Én hajnalban kelek munka miatt, ő fél 9re jár dolgozni. A baj az, hogy nagyon sokáig nézi a tv-t, ami miatt fel-felriadok. Ezt jeleztem is neki, de nem valtoztat. Kimenni a kanapéra pedig nem akarok, igy napi 4-5 órákat alszom.
A hétvégéket sem várom, mert minden hétvégén az anyjánál vagyunk, 7kor kelünk akkor is. Ha pedig egyszer-egyszer kihagyom a találkozót, én vagyok a rossz.
Azt érzem, h nem is a saját eletemet élem, hanem az övét. Nekem is vannak szüleim, őket mégsem látogatjuk ilyen gyakran. Gondolom ennyit érek neki.
Magyarul egy életképtelen majommal élsz együtt, aki még egy kenyeret is képtelen megkenni magának.
Komolyan, meddig szeretnéd ezt eltűrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!