Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátanád a barátnődnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanád a barátnődnek ha valaki szájon puszilná akaratán kívül?

Figyelt kérdés
2.5 éve járunk, és egy gyökér gyerek bepróbálkozott nála akit ő lekoptatott magáról, de azért zavar a fent említett dolog. Bár a csajom azonnal lecseszte és elküldte engem mégis zavar. Megbocsájtanátok?
2010. aug. 28. 08:48
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

mindaddig nem gyökereztem le sőt szóba nem álltam a gyerekkel

addig nem volt sőt nem lett volna miért leszólnom őt amíg nem tette volna ezt meg.

látta hogy járunk mert feltűnt neki, és azért gondolkozom így mert látom ahogy még mindig puszit küldenek a csajomnak meg levelekkel zaklatják melóhelyen belül, mert nem tisztelik sem az ő sem az én akaratomat.

mert tudják hogy erőfölényben vannak.

De nem csoda, idejönnek románból, nem látnak nőt, max egymást a munkás szállón, jó hogy bekanosodnak szegény unintelligens egyének.

24F

2010. aug. 28. 09:44
 22/34 anonim ***** válasza:

kb neked az amit írunk.. annyit ér mint fing az orkánba..szóval nem tudom minek is írtad ki..

hagyd el hagyd el na hajrá.. hagyd el

2010. aug. 28. 09:45
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
ember.. felvilágosítanálak a romák nem Romániából jöttek XDXD
2010. aug. 28. 09:46
 24/34 A kérdező kommentje:
de a romániaiak 90 % a roma.
2010. aug. 28. 09:48
 25/34 anonim ***** válasza:

"mindaddig nem gyökereztem le sőt szóba nem álltam a gyerekkel"

Na látod, ez a baj.

Én szóba állok a munkatársaimmal.

Még ha zöld lenne a bőre szine, akkor is

2010. aug. 28. 09:48
 26/34 A kérdező kommentje:
a nelóhely egy Multi cég, műszakonként 1000 emberrel. Nem állhatsz mindegyikkel szóba.
2010. aug. 28. 09:49
 27/34 anonim ***** válasza:
dehogynem
2010. aug. 28. 09:50
 28/34 anonim ***** válasza:
Mindegyikkel tényleg nem lehet és felesleges is trécselni. Max ha az adott munka megkívánja. Visznt az fals, hogy a románoknak a 90%-a roma.
2010. aug. 28. 10:15
 29/34 anonim ***** válasza:

felre ertes ne essek, NEM VEDEM A ROMANOKAT SE A CIGANYOKAT, de a romanok kozel sem ciganyok.nallunk is (romaniai MAGYAR vagyok) a ciganyok csak kisebbseg, akarcsak Magyarorszagon.

Mellesleg miert nem akarod mar felfogni, hogy ha a csajod nem akarta h az a gyerek szajon csokolja akkor o nem bunos?? mar paran elugattak.

2010. aug. 28. 10:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Egy gyáva szar vagy. Ésszerűségi okokból ja persze... igenis be kellett volna mosnod neki. Hogy többen vannak és elvernek utána? Ez valószínű, de úgy legalább tudnál tükörbe nézni utána. Még te vagy besértődve? A csajod helyébe kivágnálak mint macskát szarni, hogy nem álltál ki érte, és nem védted meg!
2010. aug. 28. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!