Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál ezek után, egyáltalán megbocsátanád? És mit gondolsz rólam? Mit csinálnál?
Szóval a lényeg az, hogy december elején megismertem egy fiút. Rávett egy talira, és én belementem. Nem bántam meg. Hetente kb 3szor találkoztunk utána, végül úgymond össze is jöttünk. Szilveszterre elutaztam egyik barátnőmhöz, aki kb 200 km-re lakik, és ott az egyik osztálytársának a házibulijára mentünk. Én ezzel a fiúval már 2 hónapja beszélgettem msn-en, szóval nagyjából ismertem. Szilveszter este sikerült megcsalni a barátomat, úgy, hogy már 10re kiütöttem magam, és nem voltam magamnál.(hosszúhogymiért,mert nemnagyonszoktaminni) Akkor annyit tudtam, hogy le kéne feküdnöm aludni, hogy kicsit jobban legyek.Befeküdtem a fiú ágyába, majd később ő odajött hozzám.(Ősevoltnagyonmagánál)Végül végigsmároltuk az estét,amikor épp nem aludtunk, ölelkezve..délbe keltünk fel, és én délután már mentem is haza.A vonaton fogtam fel mit csináltam, mikor a bnőmmel beszéltem.Másnap találkoztunk a barátommal.A tali elején beszámoltam neki mindenről.Kissé kiakadt, és egyből haza is vitt.Aztmondta nem bocsát meg, de 3 nap után meggondolta magát, de már nem tud bennem rendesen megbízni.(azisfontoshogynekemvelevoltazelső) Azóta megvagyunk, de mostanában egyre jobban bekavarnak.Hirtelen egy csomóan felbukkantak, köztük egyik exem. 2 hetet voltam vele együtt,okkal szakítottunk, de ő még mindig azon van kiakadva,hogy mért nem bírtuk tovább.Mellette mégvalaki, akire tavaly még nagyon pályáztam,de volt bnője.Akkor visszautasított.Most azzal jött hogy megbánta, mert már akkor se működtek jól neki a dolgok.Elhívott talira.Elmentem.Megmondtam, hogy van barátom, és sajnálom.Rajtuk kívül, még van 2 gyerek, aki még össze akar velem jönni.Már lassan tényleg nem tudom mit csináljak,de én Vele akarok maradni, de nem így.Amúgyis mostanában egyre többet veszekszünk apróságok miatt.
Segíts kérlek.És köszi, ha elolvastad. :)
17/l
1 az a szilveszteres dolog elég gzá, főleg h nem a barátoddal töltötted. gáz vagy
2. a barátod hülye h megbocsájtott
3. ő bocsájtot meg és te nem tudod mit csinálj
gratulálok
khm ribanc...
Nem igazán értem.
Elkövettél egy csúnya hibát, amit megbántál, a barátod megbocsátotta. Azt elhiszem, hogy nehezebben bízik meg benned ezek után, kell még idő, hogy visszanyerd a bizalmát.
De most mi a probléma? Mit jelent az, hogy "bekavarnak"? Azt, hogy többen akarnak veled járni? Na és? Megmondod, hogy van barátod és nem foglalkozol velük, főképp nem jársz el velük talikra és kész. Azt sem értem, hogy vele akarsz maradni, de "nem így". Hogy "nem így"?
Esetleg féltékenykedik a barátod, most már alaptalanul?
Vagy inkább az apróságok miatti veszekedésitek a gond?
Ezt elbasztad!!!
Hiába mondod el az igazat akkor is már csak egy riherongy maradsz!!!
És ne fogd az alkoholra a megcsalást m,ert az egy nagyon szánalmas dolog a piára fogni...ha valakit szeretesz és nem akarsz elveszíteni akkor nem csalod meg!!!ennyi!!!HA meg emiatt elveszted akkor azt megérdemled!!!Sőt kívánom hogy ezekután te csak másodjátékos legyél mások után!!!!Engem is volt aki megcsalt erre is megvolt a revans mert ugy szopattam le a csajt hogy elötte másba keféltem és ezt el is mondtam neki utána hogy érezze hogy milyen jó is másnak ízét kostolgatni!!!!
Szerintem itt a forumon senki sem sajnálna téged ha egyedül maradnál!!!
1.Nem bocsájtanék meg
2.Lotyó
3.Biztosan nem vittelek volna haza.Kaptál volna egy maflást és kitessékeltelek volna a kocsimból.
1. azért nem vele voltam szilveszterkor, mert ez már novemberben meg lett beszélve, és őt csak december óta ismerem mint írtam
2.nem fogom az alkoholra, tudom, hogy ez nem kifogás
3.nem azon van a hangsúly, hogy érdekelne bármelyik fiú is a barátomon kívül, mert biztos nem hagynám ott senkiért. vagy ő, vagy senki. csak nem tudom így van-e értelme, mert mostanában szinte csak hetente találkozunk, és ha bármi gond van se tudjuk normálisan megbeszélni, és már kezdek kételkedni arról, hogy egyáltalán szeret-e..és így ez nálam is kezd kihűlni.
4.ezelőtt soha nem csaltam meg senkit, nem is tervezem mégegyszer, de igazából mikor ez megtörtént, még nem voltunk úgy együtt.
5.köszönöm az őszinte válaszokat (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!