Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnál ezek után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál ezek után, egyáltalán megbocsátanád? És mit gondolsz rólam? Mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az, hogy december elején megismertem egy fiút. Rávett egy talira, és én belementem. Nem bántam meg. Hetente kb 3szor találkoztunk utána, végül úgymond össze is jöttünk. Szilveszterre elutaztam egyik barátnőmhöz, aki kb 200 km-re lakik, és ott az egyik osztálytársának a házibulijára mentünk. Én ezzel a fiúval már 2 hónapja beszélgettem msn-en, szóval nagyjából ismertem. Szilveszter este sikerült megcsalni a barátomat, úgy, hogy már 10re kiütöttem magam, és nem voltam magamnál.(hosszúhogymiért,mert nemnagyonszoktaminni) Akkor annyit tudtam, hogy le kéne feküdnöm aludni, hogy kicsit jobban legyek.Befeküdtem a fiú ágyába, majd később ő odajött hozzám.(Ősevoltnagyonmagánál)Végül végigsmároltuk az estét,amikor épp nem aludtunk, ölelkezve..délbe keltünk fel, és én délután már mentem is haza.A vonaton fogtam fel mit csináltam, mikor a bnőmmel beszéltem.Másnap találkoztunk a barátommal.A tali elején beszámoltam neki mindenről.Kissé kiakadt, és egyből haza is vitt.Aztmondta nem bocsát meg, de 3 nap után meggondolta magát, de már nem tud bennem rendesen megbízni.(azisfontoshogynekemvelevoltazelső) Azóta megvagyunk, de mostanában egyre jobban bekavarnak.Hirtelen egy csomóan felbukkantak, köztük egyik exem. 2 hetet voltam vele együtt,okkal szakítottunk, de ő még mindig azon van kiakadva,hogy mért nem bírtuk tovább.Mellette mégvalaki, akire tavaly még nagyon pályáztam,de volt bnője.Akkor visszautasított.Most azzal jött hogy megbánta, mert már akkor se működtek jól neki a dolgok.Elhívott talira.Elmentem.Megmondtam, hogy van barátom, és sajnálom.Rajtuk kívül, még van 2 gyerek, aki még össze akar velem jönni.Már lassan tényleg nem tudom mit csináljak,de én Vele akarok maradni, de nem így.Amúgyis mostanában egyre többet veszekszünk apróságok miatt.

Segíts kérlek.És köszi, ha elolvastad. :)

17/l

2011. jan. 14. 21:55
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
én csak azt szeretném tudni hogy azok a válaszolók akik azt írták h lotyó vagy meg rib@nc azok földre szállt angyalok és soha az életben egy hibát se követtek el? csak annyit tok rá mondani hogy "az vesse rá az első követ aki még soha nem vétkezett" mintha ti tökéletesek volnátok... az ember hibázik néha, olykor többször is DE mindenkinek jár egy második esély!!! nem is ismeritek nem tudom hogy jöttök ti ahhoz hogy ilyeneket mondjatok rá h mekkora kurv@ meg stb. kívánom nektek akik egy dolog alapján itélkeztek hogy majd valaki veletek is ennyire legyen "megértő" mint ti voltatok most...
2011. jan. 17. 23:57
 22/23 anonim ***** válasza:

Fiatal szerelem, elmúlik kialszod, érettebb leszel. Ez jó, még ha most nem is látszik!

A lényeg a korrektség!!! Mindig legyél korrekt!!!

Megcsaltad a srácot. Nem szép, de én talán megbocsátanám, ha nem szeretnélek olyan nagyon, és tudnám hogy magadon kívül történt meg, és nem azért mert az a srác olyant kínált amit én nem.

A bizalom biztos nem lesz a régi, de talán még működhet.

Viszont, ha apróságokon veszekedtek, akkor az a végét is jelentHETi! Nincs türelmetek egymáshoz. Elveszett a tolerancia a megértés, már unjátok valahol.

A kérők jöhetnek, ez csak azt mutatja hogy jó csaj lehetsz. ( megnéznélek :) )

Nem kell akkora ügyet csinálni ebből az egészből, szerintem egyik sem a leendő férjed, és még mindannyiótok sokat fog változni. Várd meg mi lesz, és hllgass az eszedre!

2011. jan. 18. 00:46
 23/23 anonim ***** válasza:

AMúgy meg akik lotyóznak meg ribancoznak azok előítéletesek és a buta agresszió ami a szavaikból árad megrémít. Ők alávaló hulladék embernek látnak téged, megértés tolerancia és emberség nélkül. Sajnos sok ilyen hőzöngő buta ember van. Ők cseppet sem akarnak megérteni, nem akarják benned a megtévedt embert látni, csak valakit akit gyűlölhetnek! Szerintem az ilyen emberek véleményére nem kell adni! Hogyan is van képük így minősíteni téged amikor az irányodba tett gesztusokból is kitűnik hogy emberségből nullára vizsgáztak!

Valószínűleg hibáztál, de ezért lenézni lekezelni és szavakkal megalázni téged eléggé sekélyes dolog!!

Tettél amit tettél, nem volt helyes, de ettől nem vagy te rossz ember! Lehet haragudni rád mert megbántottál valakit, és haragban bántani téged, de nem ezeknek!

Ezeket ugyanmár mivel bántottad meg hogy ilyen gyűlölködve szólnak rólad??? :DDDD Ugyanmár!!! Én nem venném komolyan ezeket!

Sokat kell még tanulnom a világról és sokat kell még tanulnom magamról is, de én legalább az alapokon túlvagyok. Sajnos sok ide írogató amber ezt nem mondhatja el magáról. Az ilyenek miatt érezd magad alávalónak..? Nem kéne! Tanulj a hibáidból, és igyekezz helyrehozni őket! Ennyi!

2011. jan. 18. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!