Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád a barátnődnek ha valaki szájon puszilná akaratán kívül?
hát ha elhagyod ilyenért akkor ezt mondom neked :
te hülye te..
nem is ő volt a hibás mért hagynám el ?
Én teljes mértékben megbocsátanék neki. Elvégre Ő nem akarta és az illetőt elküdte utána. Lehet, hogy zavar, de szerintem neked is féllre állna a szád ha 2.5 évig jártok valaki szájon puszil akit Te nem szeretsz a csajodat ez zavarná és elhagyna.
Szóval képzeld bele magad az Ő helyzetébe és meglátod, hogy Ő semmiképp nem hibás.
De a sráccal elbeszélgetnék és lekevernék neki egy-kettő maflást...
Persze hogy megbocsátanám, mivel Ő nem akarta, hanem a tapló gyerek mászott rá..
Hülye vagy ha emiatt "haragszol rá" esetleg..
jól van nem vagyok idióta de az én csajom ne puszilgassa más
a gyereket leszóltam érte de a dolog összetett mert ez munkahelyi dolog volt a gyerek azért is csinálta hogy legyen belőle balhé mert ezek betelepedett románok
és 5 en vettek körbe amikor a gyereket arcon akartam törölni
és ésszerűségből nem ütöttem elvégre nem vagyok Jakie Chan
aki 5 emberrel elbír de akkor is zavar a tény hogy más szája ott volt másé aki egy olyan alak mint a papucsom talpán a kosz köze nem volt a 2.5 évnyi egymás melletti kitartásunkhoz semmihez a k*rva anyját
24/F
akkor hagyd el ha ennyire bánt.. hagyd el..
de tedd fel előtte magadba ezt a kérdést ?
megéri tönkretenni majd 3 évet?
tuti röhögne a markába az a gyökér
De mindig lesznek olyan emberek akik nem tisztelik a másik kapcsolatát!!! És belemásznak a másik életébe fajtájukból eredően. A cigányok mindenhol FŐNÖKÖK akarnak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!