Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor vettél legutoljára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vettél legutoljára virágot a barátnődnek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 11:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lemaradt: és milyen gyakran szoktál venni?
2011. jún. 2. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Március 8 volt a legutóbbi alkalom. Nem túl gyakran, kb 3-4 alkalom egy évben. De az udvarunkról/kertből szoktam vinni neki 1-1 szálat még olykor.
2011. jún. 2. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Én máshogy szoktam meglepni. Inkább csoki vagy valami kis apróság, mert én a virágnak nem látom értelmét. Lekaszabolnak sok virágot, majd nézik ahogy 3 nap alatt meghal. Akkor inkább kaktusz vagy valami.
2011. jún. 2. 11:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnálja az ember ahogy "meghal" de én pl. a rózsát mindig megszárítom, és kiakasztom! Úgy megmarad, és szép is!
2011. jún. 2. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. TE milyen sűrűn szoktál kapni kedves kérdező?
2011. jún. 2. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem elég sűrűn :) Szülinapomra, vagy névnapra, de még arra se mindig (najó kapok mást úgyh nincs okom panaszra). Meg egyszer hozott a barátom egy szál rózsát amikor taliztunk...
2011. jún. 2. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
én életemben nem kaptam még virágot a barátomtól... 8. hónapja vagyunk együtt
2011. jún. 2. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Mostani Páromtól sokszor, szcsére van h meglep csak úgy..

az exem eleinte hozott, maj tök köc.sög lett és semmi..

Ezért mikor megismiztem a Párom, furi volt eleinte, h kapok meg kellett szoknom..nm volt nehéz..(naon szeretem, örülök h ismerhetem!)

2011. jún. 2. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:
En sem kaptam meg viragot a baratomtol...:( Az elozo nagy szerelmemtol sokszor, csak ugy, annyira jol tud esni.
2011. jún. 2. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszer kaptam vörös rózsát a mostani páromtól, de semmi mást sem kapok.

Az előző páromtól szinte minden találkozásnál kaptam különböző virágokat, vagy apróságokat. Aminek nagyon örültem. Néha még visszagondolok de jó is volt h meglepett apróságokkal. :S

Nekem kicsit hiányzik mert én is olyan vagyok, hogy mindig igyekszem valami aprósággal meglepni :S De hát mindenki más...

2011. jún. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!