Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos neked, hogy a barátnődnek lapos legyen a hasa?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 19:52
1/16 anonim válasza:
nem szeretem az annyira vékony nőket... 17/f
2/16 anonim válasza:
nem kell laposnak lennie, az nem olyan jó, mint egy szép kis formás pici-poci... :)
3/16 gyuribacsika válasza:
Igen a legjobb ha babahasa van.
4/16 A kérdező kommentje:
babahas?
2010. dec. 21. 19:58
5/16 anonim válasza:
tényleg? :O
emberek, ekkora tévhitben éltem?
tényleg nem fontos a lapos has? :O
6/16 anonim válasza:
nem kell semmi lapos legyen!csupan formas!En persze evek ota karcsusodni akarok, de a parom minden alkalommal meglep egy kis csokival:))amugy lehet h a ferfiaknak nem fontos a lapos has, nekem fontos h ne egy tehennek erezzem magam, es az is hogy a parom ne egy disznonak nezzen ki!szoval edzes edzes es edzes:P
8/16 anonim válasza:
Csak annyira, hogy nem keltse azt az érzést mintha egy zsírdisznóval járna az ember.
9/16 anonim válasza:
egy lány hasa ne legyen lapos,de olyan nagy se.az a finoman gömbölyödő pihe-puha :)
de nem fontos,hogy lapos legyen,ha szeretem akkor nem azzal fogok foglalkozni,de csak akkor ha tényleg arányosan szépen eloszlik a testén a súly.
10/16 gyuribacsika válasza:
Babahas olyan hogy nem kiedzett kockás izmos és nem is háj vagy felesleg van rajta, hanem aranyközéputas puha babahas, akárcsak a kisbabáké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!