Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád a barátnődnek ha valaki szájon puszilná
akaratán kívül?
Azt se értem mit kéne ezen megbocsátani...már bocs.
de nem ő csinálta hanem az a gyökér,a csaj semmiről nem tehet..
szóval h a kérdésre válaszoljak, /ha te mégis úgy érzed neki kell megbocsátani/,akkor igen ,bocsáss meg,)
2010. aug. 28. 09:25
Miről beszélsz te?! Mi az, hogy megbocsájtanád-e? Fordítsd már meg a helyzetet, ha odalopózik mögéd egy nő, te megfordulsz, ő meg hirtelen szájoncsókol, mit várnál el a barátnődtől? Releváns lenne, ha haragudna? Nem, ugye? Akkor te mit problémázol ezen?
2010. aug. 28. 09:26
jó nagy bunkó vagy te egyedül is
nem kell ahhoz senkinek semmit csinálnia
2010. aug. 28. 09:27
14/34 A kérdező kommentje:
miért lennék én bunkó?
csak mert ZAVAR? Zavar az is hogy nem vehetek érte revansot nem szankciózhatom a dolgot mert az öngyilkosság lenne!
mindegy...úgysem ti élitek át milyen az ha egy bányarém a szájára veszi a párotokat utána meg érezd jól magad
Az én csajom, az én csajom. Anyu megpuszilta más. Ovi 2.0
2010. aug. 28. 09:33
azért vagy bunkó, mert annak születtél
nem azért irtad ezt a kérdést, mert ilyesmi történt, hanem azért történt meg ilyen, mert úgy gondolkodsz, ahogy
2010. aug. 28. 09:36
Miért utána nem mossa meg a száját? Sajnos előfordulnak ilyen dolgok (hál égnek ritka, de ha iskolázatlan bunkók közé mész, akkor tudd, hogy mások a szabályok, sőt egyes emberek ijesztőek is). Kerüld ezt a környezetet, ha tudod. Gondolmo nem valami álommeló lehet. Ha meg nem tudsz változtatni, akkor gondok lesznek, mert a türelmed el fog fogyni. Minden embernek véges a türelme.
2010. aug. 28. 09:38
húúúúúúú de most tényleg.. szerintem én 100000000000000 szer nagyobb fájdalmat éltem át mint te.. és mégse csinálom ezt.. hogy blabla.. öcsém kérdezd meg magadtól.. megéri tönkretenni majd 3 évet? egy ilyen miatt .. ha neked megéri hajrá-- én nem tenném
2010. aug. 28. 09:39
azt hitted, csak úgy legyökércigányozhatsz bárkit, és ő majd tétlenül nézi?
a fagyi visszanyalt
2010. aug. 28. 09:39
20/34 A kérdező kommentje:
milyen jó hogy te már csak tudod...miért hogy gondolkodok ember? Monogám kapcsolatról van szó, érted? Ha én nem smárolgatok senkit, és engem se más, akkor ugyanezt én is elvárom
Kapcsolódó kérdések: