Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már megcsalás, vagy erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalás, vagy erre hogyan reagáljak?

Figyelt kérdés

Nemrég feküdtem le egy lánnyal és azóta elég romantikussan viselkedünk egymás közelében. Egyszer ott aludtam nálla és már terveztük, hogy legközelebb ő alszik itt nállam. Viszont tegnap volt egy vendége egy "haver" akivel lefeküdt és együtt is aludtak. Azért valotta be, mert kiszivta a nyakát és nem birná letagadni.

Népszerü lány, de azt hittem, hogy ilyet nem csinálna. Még nem vagyunk együtt és szerelmi vallomás sem volt, de ez most nagyon szarul esett.

Én nem tudom, hogy szeretem-e vagy sem. De jól érzem magam vele és meg akarom vele beszélni azt, hogy "akkor most mivan?".

Mind a ketten 21 évessek vagyunk.

2021. júl. 21. 11:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem megcsalás,hanem barátság extrákkal.
2021. júl. 21. 12:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás mivel nem vagytok kapcsolatban ellenben ha te azt szeretnèl és ez így folytatódik, könnyen megsèrülhetsz ha bele habarodsz. Ez így csak puszta szórakozás... Legalábbis a rèszèről, innen már te döntöd el,hogy neked ez mennyire èri meg. Pláne, hogy simán csinálja kitudja mèg hány emberrel... Egy jó kis fertőzés is fennál, inkább keresnèk magamnak egy normális párt.
2021. júl. 21. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás, meg nem is vagytok kapcsolatban csak te gondolod túl a dolgot. Ha a csaj annyira kapcsolatot akarna tőled akkor az ottalvó "haverja" (=egy pasi akivel rendszeresen dug) helyett is téged hívott volna fel. Attól hogy egy nő másodjára is felhív még nem jelenti azt, hogy mindenáron az oltár elé akar veled állni, csak bejöttél neki annyira hogy akár másodjára is találkozna veled ennyike.
2021. júl. 21. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen tényleg nem számít megcsalásnak. Ennek ellenére én egy ilyen szituációban mindenféle érzelmi részt lezárnék, még ha esetleg párszor szexelnék is vele a későbbiekben. Lekommunikálnam vele, hogy az én értékrendem szerint, ha valakivel nem járok, de ismerkedési fázisban vagyok vele, nyitottan egy kapcsolatra, akkor meg sem fordul a fejemben, hogy közben áthívjak valami szexkapcsolatot, pláne, ha a kiszemeltel már volt szex is.

Szóval vagy megtartanám a lányt szexhavernek, vagy befejezném kompletten az egészet.

2021. júl. 21. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem vagytok együtt, nem megcsalás. Népszerű lány elmondásod szerint, ami annyit takar a mai köznyelvben, hogy a pénzes jó palikra bukik, te csak egy kaland voltál neki és nem gondolja komolyan
2021. júl. 21. 15:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Update, beszélgettem vele:

Igazábol ez elejétől tudtuk mind a ketten, hogy ez nem lesz komoly kapcsolat. Nem illünk össze, csak a tetszés azonos. Igy csalódott sem vagyok, csak szarul esett. A paliról annyit, hogy van egy gyereke és egyedülálló. Jól érezték magukat és piáltak is ezért feküdtek le. A csaj azt mondta nekem, hogy hiba volt lefeküdniük és másnap reggel össze is vesztek.

Azt mondta, hogy most elég sok mindenen el kell gondolkoznia a jövőjével kapcsolatban. Ekkor kérdeztem meg, hogy és konkrétan mit akar tőlem? Azt mondta, hogy nem tudja. Nem az a személy vagyok akivel leélné az életét. Ez valóban igy van. Én nem tudom megadni azt amire szüksége van.

Magamhoz öleltem és megcsókoltam. Majd eljöttem tőle. De azt mondta, hogy még irkálhatuk és a jelek alapján benne van egy szexkapcsolatban.

THE END

2021. júl. 21. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 ez még nem az end csak a kezdet, hogy a történetnek mi lesz a valós vége, képes lesz-e a lány is azt érezni amit te még a jövő zenéje. Ha igen, akkor happy end, ha nem akkor se fogd majd fel úgy hogy bármit is veszítettél volna. Élvezd az Életet, mert az gyönyörű :)
2021. júl. 21. 20:24
 18/19 anonim válasza:
Nem megcsalás , mert nem a párod , csak szexpartnered .
2021. júl. 22. 07:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Beszéld meg, hogy mi van.
2021. júl. 26. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!