Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnál,ha...?

Figyelt kérdés

Ha lenne B verzió?

Nem,nem egy reménykedő szerető vagyok.Inkább csak kíváncsi,hogy jól látom e a mai házasságokat nagymértékben a közös hitel,gyerek,anyagiak vagy kényelem,megszokás tartja össze.

A b verzió alatt nem feltétlenül egy másik személyt értek,hanem inkább azt,hogy sok esetben nincs meg az anyagi háttér az újrakezdéshez vagy annyira kényelmes,hogy a másik hozzátesz annyit az életedhez (bármilyen formában),hogy inkább maradsz.

2021. júl. 19. 09:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Abban az esetben válnék el, ha a kapcsolatom nem lenne működőképes. Így viszont B verzió nélkül is válnék. Mivel azonban, jelenleg a kapcsolatom jól nműködik, nincs szó válásról.
2021. júl. 19. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Elváltam. Sokkal rosszabb a helyzetem minden értelemben, de legalább nem látom az ex férjem fejét...
2021. júl. 19. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, már 5 éve elváltam volna akkor.
2021. júl. 19. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Van egy kolléganőm, 3-szor vált el, és két gyereke van két különböző férfitől, és most megint együtt van valakivel. Nagyon szép nő, egyébként. De szerintem egy barom.

Eléggé szenvednek a gyerekei, és anyagilag sincsenek el valami jól. De ő azt mondta, hogy unta már a házasságot, ő nem tud megszokásból együtt élni valakivel.

Pedig az a rossz hír, hogy a szerelemből egy idő után megszokás lesz. Lehet kergetni a nagy vágyakat, és amíg fiatal vagy, addig biztos működni is fog a dolog. De előbb-utóbb megöregszünk, na meg ott vannak a gyerekek is, azért ilyenkor már rájuk is gondolni kell, nem csak magadra.

Én 17 éve vagyok házas, 2 gyerekkel, és nem mondom, hogy nem fordult meg néha a fejemben, hogy el kéne válni. Minden házasságban vannak mélypontok, de ha mindkét fél akarja, akkor ezen túl lehet lépni. Én ezt nem érzem megalkuvásnak. Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a kémia elmúlik. Kereshetek új pasit, de 1 év múlva vele is ugyanolyan lesz, és ha még mellette nem is jövünk ki jól, és utálja a gyerekeimet? Szerintem nem érdemes.

Nekem azt mondta anyám, hogy a házasságnak semmi köze a szerelemhez, és voltaképp igaza volt. Az a lényeg, hogy jól kell választani. Olyan embert, akivel sok a közös bennetek, és a hibáit el tudod viselni. Ha valaki őrülten szerelmes valakibe, de egyébként teljesen más az életstílusuk, az a házasság nem fog működni hosszú távon.

2021. júl. 19. 22:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon egyetértek veled.

Nem is olyan bonyolult képlet az élethez, házassághoz valahogy mégsem értik az emberek,hogy mi lenne fontos.

Lehangoló látni akár a baráti körben családban is,hogy mennyire össze nem illő emberek, akiknek össze se kellett volna házasodni, főleg nem gyereket vállalni együtt,30-40 éves korukra megrekedtek egy szinten és süt róluk a boldogtalanság.

Pedig ,ha lenne egy kis akaraterő meg összetartás még a jelenlegi helyzet is menthető lenne.

2021. júl. 20. 05:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Elváltam, szerencsére volt B verzió, és nem személy, hanem a szüleim tudtak segíteni.

Van amit nem lehet megjavítani, egy notórius hazudozós, megcsaló férfivel nem lehet mit kezdeni, így is tul sokat voltam vele, túl sokáig voltam vak, és szerelmes.

2021. júl. 20. 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!