Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudott? :' ( sohasem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudott? :' ( sohasem hazudott még most miért tette meg sztetek?

Figyelt kérdés

a léyneg h van facebook-on a fishville és azon fent vok én és a barátom is és megtom nézni az ő akváriumát h h áll és ő is ugye az anyáémet, mivel elment megakartam etetni a halait, de nem is ez a léyneg hanem h küldtem neki ajándékot egy antique szobrot amit később nagyon drágán eladhat , majd és elmondása szerint be is tette az akváriumába, és ugye ah megetettem a halait nem találtam a szobrot egyik akváriumában sem, és megkérdeztem h miylen az a szobor minden erre Ő h nagyon jó minden , erre megkérdeztem h a halai nem ántják erre ő h nem nem bántják, én meg magamba h jah nem bántják mert be se tette, soha nem hazudott még, most miért?:'(:( sztetek?

tiszta szívéből szeret, ez tuti, imád minden és mégis iylen apró dolgoban hazudik :(:S

jah és kíméljen az aki a helyesírásomat akarja kritizálni meg a szöveget meg iylenen kiakadok, csak normális válaszokat lécci, kor és nemet is pls, a normális válaszokat előre is köszi

2010. aug. 27. 19:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
nha az utolsó, normálisan tudott válaszolni, érdeks más nem!!:/:S
2010. aug. 27. 20:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy internetes oldal miatt felesleges szomorunak lenned, ez olyan mint amikor más valaki irta h a barátja nem irt vissza komit a fényképe alá stb, ebben a mai világban ezek miatt van sok veszekedás a párkapcsolatokban. De ha tényleg zavar akkor kérdezz rá, vagy amikor együtt vagytok jelentkezzetek be az oldalra és nézzétek meg az akváriumot, biztos megvan a szobor is valahol!
2010. aug. 27. 21:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Irigyellek, hogy így ráérsz!

Amúgy, normális választ csak normális kérdésre lehet adni! És komolyan! Facebook helyett tanulj! Nagyon rádférne! Van hova fejlődnie az írásos kommunikációdnak!!!!

2010. aug. 27. 21:27
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez mekkora már : DDDDDDDDDD

Amugy sztem te ilyen idegbeteg vagy..háhhhh:DD

Válaszokon is felkapod a vizet:DDD

Hülye kérdés hülye válasz

És ha megcsal micsinálsz falnak mész?:O:D

2010. aug. 29. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!