Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott? :' ( sohasem hazudott még most miért tette meg sztetek?
a léyneg h van facebook-on a fishville és azon fent vok én és a barátom is és megtom nézni az ő akváriumát h h áll és ő is ugye az anyáémet, mivel elment megakartam etetni a halait, de nem is ez a léyneg hanem h küldtem neki ajándékot egy antique szobrot amit később nagyon drágán eladhat , majd és elmondása szerint be is tette az akváriumába, és ugye ah megetettem a halait nem találtam a szobrot egyik akváriumában sem, és megkérdeztem h miylen az a szobor minden erre Ő h nagyon jó minden , erre megkérdeztem h a halai nem ántják erre ő h nem nem bántják, én meg magamba h jah nem bántják mert be se tette, soha nem hazudott még, most miért?:'(:( sztetek?
tiszta szívéből szeret, ez tuti, imád minden és mégis iylen apró dolgoban hazudik :(:S
jah és kíméljen az aki a helyesírásomat akarja kritizálni meg a szöveget meg iylenen kiakadok, csak normális válaszokat lécci, kor és nemet is pls, a normális válaszokat előre is köszi
Irigyellek, hogy így ráérsz!
Amúgy, normális választ csak normális kérdésre lehet adni! És komolyan! Facebook helyett tanulj! Nagyon rádférne! Van hova fejlődnie az írásos kommunikációdnak!!!!
Ez mekkora már : DDDDDDDDDD
Amugy sztem te ilyen idegbeteg vagy..háhhhh:DD
Válaszokon is felkapod a vizet:DDD
Hülye kérdés hülye válasz
És ha megcsal micsinálsz falnak mész?:O:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!