Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott? :' ( sohasem hazudott még most miért tette meg sztetek?
a léyneg h van facebook-on a fishville és azon fent vok én és a barátom is és megtom nézni az ő akváriumát h h áll és ő is ugye az anyáémet, mivel elment megakartam etetni a halait, de nem is ez a léyneg hanem h küldtem neki ajándékot egy antique szobrot amit később nagyon drágán eladhat , majd és elmondása szerint be is tette az akváriumába, és ugye ah megetettem a halait nem találtam a szobrot egyik akváriumában sem, és megkérdeztem h miylen az a szobor minden erre Ő h nagyon jó minden , erre megkérdeztem h a halai nem ántják erre ő h nem nem bántják, én meg magamba h jah nem bántják mert be se tette, soha nem hazudott még, most miért?:'(:( sztetek?
tiszta szívéből szeret, ez tuti, imád minden és mégis iylen apró dolgoban hazudik :(:S
jah és kíméljen az aki a helyesírásomat akarja kritizálni meg a szöveget meg iylenen kiakadok, csak normális válaszokat lécci, kor és nemet is pls, a normális válaszokat előre is köszi
erre ember legyen, aki normális választ ad erre.
ezért szeretem ezt a fórumot, amikor itt olvasgatok, mindig tökéletesen normálisnak érzem magam :)
szerintem szakíts a barátoddal, mert ő magasról leszarta a szobrot, így egy klasszissal kevésbé retardált, mint te, és így már nem vagytok egy súlycsoportban.
31/F
első, nevess :D én se vetek :D de röhögök a markomba énis :DDD
komolyan, ezen neborulj már ki... ha a barátod félrekúrna, akkor az nem is érdekelne, csak a halai jól legyenek?:D kérdezd meg tőle, hogy "hát a szobrom hogyhogy nincs bent?:D" lehet neked nemjelzi, vagy elfelejtette betenni... hihetetlen. míg én a távolság miatt itatom az egereket, te a halakon vagy kiakadva. Eszméletlen!
9:11, 9:12 :DDD
szerintem f@szság ezeken kiborulni.
tessék, sikerült kizökkennem, túl sok lett az "erre" :D
remélem, ha lesz gyerekem facebook gének nélkül születik, különben kénytelen leszek ledobni a Tajgetoszról :)
Valószínűleg a pasidat nem nagyon érdekli az az akváriumos cucc, ezért nem rakta be azt a szobrot az akváriumba. De nagyon szeret téged, ezrét nem akart megsérteni és azt mondani h leszarja az egészet, ezért hazudott neked.
De ha azt válaszolod h igenis szereti azt az akváriumosdit akkor erre azt mondom hogy vszleg akkor eddig csak tetette mert nem akart megbántani.
Nah, elsőre ez ugrott be.
18/F bár nemtudom ezt minek kérted
Ilyet még nem basztam hallod... most lelki traumát okoztál ezzel nekem, de nagyon. Ennyire hogy süllyedhet erre a szintre valaki? Hát ez...szavakat nem találok erre.
Korodat azért megtudhatjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!