Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elhagyjon? Szinte mindent megcsináltam már a csajommal,lemondott találkák,időhiány, legutóbb a megbeszélt randinkra szerveztem rá haverral egy programot. O kiakadt, de még most se mondta ki, hogy vége. Sőt, azt mondja, töltsünk
Figyelt kérdés
időt együtt,hogy működhessen a kapcsolat,M én fontos vagyok neki. Úgy döntöttem, ezekre semmit se válaszolok, remélem,veszi a lapot és elhagy végre. Én vhol sajnálom őt dobni, de rohadtul idegesít, hogy nem veszi észre magát.2021. júl. 12. 22:32
51/70 A kérdező kommentje:
50:meg azt se mondanám, H a seggét kinyaltam.Voltak jó pillanataink,az tény. De nem működött. O meg egy nem működő valamihez ragaszkodott
2021. júl. 13. 09:36
52/70 anonim válasza:
Annyit megérdemelne hogy normálisan leirod hogy Bocs ez nem müködik es hogy szakitok... ebböl megèrtenè... persze hogy irogat nem tudja mi van akkor legalabb tudna
53/70 A kérdező kommentje:
Már most abbahagyta az írkálást,remélem,végre felfogta és békén hagy. Ok, g..ci huzas vhol, de engem ez nem érintett úgy. O meg majd kiheverni, jó csaj,talál mást
2021. júl. 13. 09:41
54/70 anonim válasza:
Istenem, hogy ilyen érzelmi nyomorékok vannak, ez hihetetlen. Téged nem érintett úgy....attól még normálisan kéne lezárni egy kapcsolatot.
55/70 anonim válasza:
Nekünk tudsz magyarázkodni, neki nem?
Az előzőt hogy és miért raktad ki?
56/70 A kérdező kommentje:
55: együtt éltünk. Pár hónapig ők volt, aztán a csaj bekattant ,én meg kiraktam
54: lehet,nem tagadom, sok idő, míg megszeretek valakit
2021. júl. 13. 09:45
57/70 anonim válasza:
Igen, de attól, hogy engem valami "nem érint úgy", még tisztelem a másik embert. És nő vagyok, bakker, de még soha nem ghostingoltam senkit levelezés vagy ismerkedés közben sem, mindig korrektül lezártam. Erre te hogy nem vagy képes?
59/70 A kérdező kommentje:
57: nem vagyunk egyformák
2021. júl. 13. 09:48
60/70 A kérdező kommentje:
58:kérdezd meg tőle,ha annyira érdekel. Hazahordta a munkahelyi gondjait pl.es velem ordibalt, mint egy pszichopata
2021. júl. 13. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!