Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elhagyjon? Szinte mindent megcsináltam már a csajommal,lemondott találkák,időhiány, legutóbb a megbeszélt randinkra szerveztem rá haverral egy programot. O kiakadt, de még most se mondta ki, hogy vége. Sőt, azt mondja, töltsünk
Figyelt kérdés
időt együtt,hogy működhessen a kapcsolat,M én fontos vagyok neki. Úgy döntöttem, ezekre semmit se válaszolok, remélem,veszi a lapot és elhagy végre. Én vhol sajnálom őt dobni, de rohadtul idegesít, hogy nem veszi észre magát.2021. júl. 12. 22:32
21/70 anonim válasza:
Kiherelt kisfiú, eunuch. Besz@ri, aki nem tudja a csaj szemébe mondani, hogy csókolom. Jézusom. Bárcsak valami profi hacker lennék, mert elmennék hozzád és korberohognelek 🤣🤣🤣🤣
22/70 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem. A hallgatás egyenlő a NEM válasszal. Én pedig hallgatok. Ha nem fogja fel,lehet le is tiltom. De bízok,hogy felfogja, mert eddig soha nem ignoraltam. Ha józan ésszel osszerakja a puzzlet, rájön, hogy ennek vege
2021. júl. 12. 23:50
23/70 anonim válasza:
De miért nekünk magyarázod, hogy mennyire eleged van belőle, és szeretnéd, ha vége lenne? Mi se vállon veregetni nem fogunk ezért, se egyetérteni, se a barátnőd szemét felnyitni nem tudjuk. Sokadik hozzászólás óta várod a megerősítést, de NEM fogod megkapni, mert amit csinálsz, több mint szánalmas.
Ami miatt esetleg nem fogja fel, az az, hogy normális ember nem viselkedik így egy kapcsolat lezárásakor. Gondolom, nem három randitok volt, hogy csak úgy el lehessen szivárogni.
Nagyon gáz vagy.
24/70 anonim válasza:
Besz.ri figura vagy, nem pedig menő.
25/70 anonim válasza:
Az en parom is igy viselkedik most, de a kapcsollatunk jo volt, csak most lettek nagy problemai es en nem tudom hogy ido kell neki, vagy o is ugy van hogy nem akar. Sokkal jobb egy tisztazo beszelgetes, mint a ketely es szenvedes.
26/70 anonim válasza:
Velem is csinálta ezt az exem. Azt kívánom neked is, amit neki. B@szódj meg. Remélem soha az életben nem találsz magad mellé mégegy normális nőt, aki szeret és csak annyit várna, hogy korrekt legyél vele. Aztán lehet majd a magányos éveidben gondolkodni, hol b.sztad el.
28/70 A kérdező kommentje:
Számomra ez inkább már csak szexről szólt
2021. júl. 13. 08:25
29/70 anonim válasza:
Nekem nagyon ismerős a stílusod... mióta vagytok együtt ?
30/70 anonim válasza:
Töketlen bánat vagy.
Az a vicces,hogy amivel te most szívatod a másikat szándékosan az miatt nem fog működni egy olyan kapcsolatod sem,amit majd igazán akarnál.
De hát ettől szép az élet,azt kapod majd amit érdemelsz 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!