Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elhagyjon? Szinte mindent megcsináltam már a csajommal,lemondott találkák,időhiány, legutóbb a megbeszélt randinkra szerveztem rá haverral egy programot. O kiakadt, de még most se mondta ki, hogy vége. Sőt, azt mondja, töltsünk
Figyelt kérdés
időt együtt,hogy működhessen a kapcsolat,M én fontos vagyok neki. Úgy döntöttem, ezekre semmit se válaszolok, remélem,veszi a lapot és elhagy végre. Én vhol sajnálom őt dobni, de rohadtul idegesít, hogy nem veszi észre magát.2021. júl. 12. 22:32
42/70 A kérdező kommentje:
Volt jó pár
2021. júl. 13. 08:59
43/70 A kérdező kommentje:
Megcsináltam máskor is már ,sajnáltam a csajt
2021. júl. 13. 09:00
44/70 anonim válasza:
És a legutóbbival is így "szakítpttál"?
45/70 A kérdező kommentje:
Ott kiraktam a csajt,szóval nem
2021. júl. 13. 09:02
46/70 anonim válasza:
Aha. Pedig azt hittem, az exem vagy. De megadom az elérhetőségét, ha gondolod. Biztos jóban lennétek. Gondolom normális barátaid úgysincsenek neked sem.,, haverral programot... "ja, hagyjuk már. :D
47/70 A kérdező kommentje:
46: kösz, nem
2021. júl. 13. 09:11
48/70 anonim válasza:
"Amúgy meg tulteszi magát rajta hamar biztos" Egy oldallal előtte még azt írtad, hogy azért nem szakítasz, mert akkor meg jönne a hiszti és meg sem értené stb. A kérdésben azt hazudod, hogy "sajnálod" őt dobni, de akkor nem sajnálod amikor újra és újra összetöröd a lelkét. Remélem, hogy troll vagy és a ghostingolás miatt csináltál egy kamu kérdést, hogy a ghostingolók elgondolkodjanak, azonban ami még belefér egy levelezésbe vagy 1-2 randiba, az nem fér bele egy 8 hónapos kapcsolatba. Ha mégsem troll vagy, akkor döbbenet, hogy ilyen gyáva, aljas férgek vannak a világon, mint te. Nem mersz véget vetni egy kapcsolatnak, félsz felelősséget vállalni a gondolataidért, tetteidért.
49/70 A kérdező kommentje:
Igen,mert lehet nem értené meg,és nem akarok magyarázkodni. Utóbbi időben szinte már alig találkoztunk. Vhol sajnálom ,igen. Lehet ge.ciseg, de nekem ez az egész nem jelentett annyit
2021. júl. 13. 09:17
50/70 anonim válasza:
Megírod neki, hogy részedről ennyi volt és letiltod. Ennyi teljen már tőled, ha hülyíteni tudtad hónapokig. Gondolom, addig meg összehazudtál neki fűt-fát és a seggét kinyaltad. Nem hiszem, hogy a semmiért ragaszkodik hozzád.
Ha ez a sztori igaz (és miért ne lehetne, ismerek ilyet), akkor súlyos mentális problémáid vannak, te személyiségzavaros f@sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!