Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elhagyjon? Szinte mindent megcsináltam már a csajommal,lemondott találkák,időhiány, legutóbb a megbeszélt randinkra szerveztem rá haverral egy programot. O kiakadt, de még most se mondta ki, hogy vége. Sőt, azt mondja, töltsünk
Figyelt kérdés
időt együtt,hogy működhessen a kapcsolat,M én fontos vagyok neki. Úgy döntöttem, ezekre semmit se válaszolok, remélem,veszi a lapot és elhagy végre. Én vhol sajnálom őt dobni, de rohadtul idegesít, hogy nem veszi észre magát.2021. júl. 12. 22:32
11/70 A kérdező kommentje:
Ebből remelem, levágja, hogy hagyja ezt az egész kapcsolatot, és engem is békén
2021. júl. 12. 22:50
12/70 anonim válasza:
Nem lenne most eleged, ha a szivatása helyett a szakítással töltöd az idődet.
13/70 A kérdező kommentje:
Akkor hallgathatnam a rinyat. Lehet fel se fognà. Ebből majd ért.
2021. júl. 12. 22:53
14/70 anonim válasza:
Jól megutáltad. Tett is ezért valamit?
12-es
15/70 A kérdező kommentje:
Meguntam. Szex se működik már úgy, nem kezdeményez,stb
2021. júl. 12. 22:57
16/70 A kérdező kommentje:
És bármit teszek, őneki jó minden. Nem értem, miért nem elégelte már meg eddig. Nekem ciki
2021. júl. 12. 22:59
17/70 A kérdező kommentje:
Eddig tartott. Majd az ignoralasból megérti.
2021. júl. 12. 22:59
18/70 anonim válasza:
Oh hogy mekkora egy ge ci vagy te. Én nő vagyok, de én szakítottam többször és így jött is egy elvárás, hogy egy pasi is tudjon szakítani ertelmesen. Nagyon buta és sekélyes vagy, ha keotelenvagy ezt megtenni. Sztem is kifogtad azt aki úgy sérült, hogy ahhoz ragaszkodik aki bunkó vele, vagy nem is reagál, mert még ezt még azt megpróbálja, időt ad majd utána. Stb. Pont hogy ezzel kötöd magadhoz, magaddal szursz ki drága. Jó vicc innen nézve, szenvedj csak te is 😂🤦♀️
19/70 anonim válasza:
Ezt a balfaszt!
XD
Oregem keszulj az eskuvore mert te amennyire el akarod hagyni a csaj annyira akar teged xddd
Ugy nez ki meg egyutt vagy vele szoval reggel ne menj a templom fele mert hazaskent jossz ki XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!