Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarnak lekötni olyanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak lekötni olyanok akik állandóan szemeznek flörtölnek mással mellettem is?

Figyelt kérdés

Mindemellett meg majd'meghalnak értem, el akarnak jegyezni (az ex is a mostani is), egyenesen Betegesen féltékenyek és kötnének magukhoz "láncra verve"is.

Szólok nem egyszer a flortok miatt folytatják mégis.

Es csodálkoznak hogy én meg folyton kifelé kacsintgatok inkább aztán tipli es persze h mindig en leszek a szemét r.banc.

Es megint ugyanezeket a köröket futom. Vonzom a féltékeny inkorrekt parasztokat vmiért:(

2021. júl. 12. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ezzel a baj. Vagy azzal, hogy kikacsintgatsz. Ez nem inkorrektség. Korrekt veled, hisz szeret és veled akar lenni.
2021. júl. 18. 20:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha mast keresnek mellettem minek vannak velem. A.i ugye azt generalja hogy en se legyek vele

Roviden tomoren ez a kerdes.

2021. júl. 18. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:
*ami
2021. júl. 18. 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!