Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Viszonya volt a páromnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonya volt a páromnak a sógornőjével?

Figyelt kérdés
A sógornőm teljesen rá van állva a páromra. Valamiért azt akarja, hogy tűnjek el a képből. Általában mindig flörtölős hangnemben beszélgetnek egymással. Amikor a páromnak mondtam kinevetett. Hogy deríthetném ki, hogy volt-e köztük valami?
2021. júl. 12. 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
A telefonjába nem tudsz bele nézni esetleg? Ha volt vagy van köztük valami, akkor szerintem elkerülhetetlen, hogy váltsanak üzeneteket.
2021. júl. 12. 08:17
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

Sztem nem rogohogott volna ha lett volna vmi. Neki ez nonszensz

En kifiguraznam a csajt es kesz.meg a parjaval ua t csinalnam

2021. júl. 12. 08:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kell belenéznem sem tudom, hogy napi üzeneteket váltanak és minden nap találkoznak, mivel egy munkahelyen dolgoznak.
2021. júl. 12. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon gyanús nekem. Attól, hogy együtt dolgoznak, miért kellene napi üzeneteket váltani?
2021. júl. 12. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
A sógornőnek nincs párja? Neki semmi nem tűnik fel ebből?
2021. júl. 12. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem nem rogohogott volna ha lett volna vmi. Neki ez nonszensz"

Ugyan már! Az exem nekem is az arcomba röhögött még akkor is, amikor már teljesen egyértelmű bizonyítékaim voltak arra, hogy megcsal a barátnőmmel. Az utolsó pillanatig állította, hogy nem vagyok normális, aztán mikor szakítottunk, többektől visszahallottam, hogy már legalább egy éve kavartak a hátam mögött.

2021. júl. 12. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi hányinger férfit...

Engem is 1 éven át csaltak, csak nálunk ha konkrét bizonyítékokat is mutattam, akkor is ordítozott velem meg engem állított be hibásnak.

2021. júl. 12. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 hú mintha az én páromról írtad volna, kézzel fogható bizonyítékok ellenére is tagadott és még neki állt feljebb, hogy hagyjam már békén azt csinálni, amit ő szeretne, és ne kérjem számon, mert nem tartozik magyarázattal

Ennyi ilyen fajta kérdés után tényleg meghal bennem a remény, hogy van még normális férfi a földön

2021. júl. 12. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

Sajnos sok ilyen férfi van, de ez egy jó szűrő, hogy a jövőben jobban válasszunk.

Én is sokszor vesztem el a hitemet, de vannak még normális pasik is.:)

2021. júl. 12. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es, persze hogy vannak. Én is megtaláltam azt a férfit, akitől 5 év alatt több szeretetet, törődést kaptam, mint az összes exemtől együttvéve 20 év alatt. Nem szabad feladni, általánosítani pedig főleg.

6-os voltam.

2021. júl. 12. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!