Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megüssem vagy ne üssem? (avagy ki a nagyobb bűnbak)
Nem ütsz te meg senkit.
Az ilyen harcias faszik általában egy legyet sem mernek bántani. Ezt a nagy hangjukkal próbálják ellensúlyozni.
Egyébként ha nő lennék, már a hozzáállásod miatt otthagynálak. És nem ám 6 év után. Egy hét alatt.
Azzal mutatod meg igazán mennyire vagy férfi, ha egyszerűen lesz@rod, mosolyogsz rajta, mindig jókedvű vagy, éled az életed és nem kúrsz meg minden Nőt.
A volt csajod bele fog pusztulni, hogy milyen gyorsan túlléptél rajta, amit érezni fog a palija is.
Szerintem ez a legértelmesebb és leghumánosabb módszer, ami nem is szemétség a részedről, hanem csak "túllépés".
21/F
Az ember több legyet foghat mézzel, mint ecettel!
A másik srác is így járt el te is használd, de arra készülj hogy csak a barátnödtől függ a siker mert ha már nem kelesz neki hiába minden.
Szerintem a kérdező elég értelmesen tette fel a kérdését, ahhoz, hogy értelmes válaszok szülessenek(tisztelet a kivételnek)
Kedves kérdező!
előttem már említették a legjobb megoldást amit választhatsz,mégpedig, hogy nem foglalkozol vele!hidd el ennél jobban egyikőjüket sem büntetheted, ha elterjeszted a leányzóról h egy khm.. azzal magadat is elásod,megmutatod a saját szegénységi bizonyítványodat, viszont ha nem foglalkozol vele egyáltalán, ha keres nem válasuzolsz rá, az már felnőtt férfira vall, és egyben a legnagyobb büntetés is, mert ezzel megőrzöd a büszkeséged, a tartásod!viszont ha megütnéd, csak a srác szintjére süllyednél le...
Angel
26/N vagyok ismét.
2 éve detto ugyanilyen helyzetben voltam.
Az exemet én pofánvágtam egy zsúfolt pályaudvaron a cafka szeme előtt.
Rohadt jól esett.
Még mindig járnak..
Letojom.
Én is boldog vagyok.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!