Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérjek bocsánatot ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek bocsánatot ezért a férjemtől?

Figyelt kérdés
Dióhéjban: tegnap este rosszul volt, fájt a hasa. Gondoltam csak rosszat evett mivel elég össze vissza eszik. Egyre erősködött, hogy hívjuk ki a mentőket, de én nem vettem komolyan. Végül ő hívta őket. Mikor kijöttek még akkor is azt hittem, hogy csak megjátsza magát. A mentősök se vették először komolyan, de biztos ami biztos elvitték a kórházba (velük mentem). Ott kiderült az igazság, megvizsgálták és egy 5 centis galandféreg volt a vastagbelében. Ott akkor azt hittem majdnem összeesek, szörnyen szégyelltem magam, mivel a mentősöknek is mondtam, hogy biztos csak színlel. Most szörnyen sajnálom, de nem tudom mit csináljak. A férjem szerint nem kell semmit, de engem akkor is nagyon bánt az egész.

2021. jún. 29. 20:27
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan merges. Nem alltal melle. Kisebb dolog, de nekem anyam csinalta ezt mindig, ha az exemmel volt valami konkfliktus. Allandoan az exem volt a jo, aki nem hibas semmiben en meg mindenben.

Remelem megjegyzeted, mindig amelle alljal, akivel vagy.

Amugy meg mit zavar teged, h mentot hivatna maganak? Az o adojabol is fizetnek erte.

2021. júl. 22. 08:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!