Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjek bocsánatot ezért a férjemtől?
Figyelt kérdés
Dióhéjban: tegnap este rosszul volt, fájt a hasa. Gondoltam csak rosszat evett mivel elég össze vissza eszik. Egyre erősködött, hogy hívjuk ki a mentőket, de én nem vettem komolyan. Végül ő hívta őket. Mikor kijöttek még akkor is azt hittem, hogy csak megjátsza magát. A mentősök se vették először komolyan, de biztos ami biztos elvitték a kórházba (velük mentem). Ott kiderült az igazság, megvizsgálták és egy 5 centis galandféreg volt a vastagbelében. Ott akkor azt hittem majdnem összeesek, szörnyen szégyelltem magam, mivel a mentősöknek is mondtam, hogy biztos csak színlel. Most szörnyen sajnálom, de nem tudom mit csináljak. A férjem szerint nem kell semmit, de engem akkor is nagyon bánt az egész.
Eléggé idióta vagy. Ki akarna mentőkkel szórakozni? A férjed kérte hívd őket...szerinted azt akarta,hogy nézzék hülyének?
2021. jún. 29. 22:36
22/41 anonim válasza:
Az en volt ferjem is ilyen, folyton bantott hogy szinlelek, sot hazudok h itt vagy ott faj. Elmondom hogy a gyerekkel is ezt csinalta, mar kek volt a feje a fulladastol de ra se nezett mert csak "hisztizik".en mentettem meg. Minden alkalommal megvadolja oket ha betegek hogy nem akarnak suliba menni vagy engem h nem akarom oket sulibavinni. Egy utolso szemet, el is valtam es a gyerekek is utaljak. Hogy biztam volna az oregkoromat kiszolgaltatottsagomat egy ilyen emberre? Nem fogsz megvaltozni, ez belulrol fakad. Egy belso rosszindulat hogy nem hiszel masnak, vadaskodsz, ragalmazol. Ilyen vagy. Ferfi helyeben itthagynalak es a gyereked meg elore sajnalom.
2021. jún. 29. 22:42
23/41 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a gyerek szinlel neha rosszulletet, mert nem akar suliba menni...
De egy felnott ember miert szinlelne, aruljatok mar el??? :DDDD Tegyuk fel, nem akarok dolgozni menni, attol meg a paromnak nem fogok hazudni meg szinlelni, maximum a fonokomnek telefonon. A paromnak siman megmondom, hogy nem akarok menni es kesz. (Egyszer volt ilyenre pelda, nem vagyok munkakerulo.)
A lenyeg, hogy nekem eszembe sem jutna, hogy a parom hazudik a rosszulleterol.
2021. jún. 29. 23:00
24/41 anonim válasza:
Nem értem egyszerűen miért nem hittél a férjednek.
Azért csak ismeri az ember a házastársát, hogy mennyire hipochonder vagy sem.
Ha az, akkor simán megmondod neki, hogy a már sok eltúlzott rosszulléte miatt nem hittél neki.
Ha nem az, akkor meg egyértelműen hinned kellett volna neki, ha mentőt kér, ott már nagy baj van. Ebben az esetben nem sok ötletem van a bocsánatkérésre. Ez esetben esetleg csak elcsendesülhet, elkophat a dolog. De nincs az a kellő, elegendő, megfelelő bocsánatkérés.
2021. jún. 29. 23:06
25/41 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazuk van, akik szerint az én hibám. Ebben a helyzetben én vagyok a bűnös. Már bánom az egészet, mostmár azon is csodálkozok hogy a férjem szeret még. Megbocsátott nekem, és ez azt jelenti, hogy többet nem szabad így bánnom vele.
2021. jún. 29. 23:08
26/41 anonim válasza:
De arra kérlek valóban válaszoljál már, hogy miért nem hittél neki?
El szokta túlozni a betegségeit vagy miért?
2021. jún. 29. 23:12
27/41 A kérdező kommentje:
Többször volt már, hogy fájt a hasa, és akkor nem ment orvoshoz. Most meg erősebb volt neki a fájdalom. Azt hiszem ez tudat alatt volt, elég rossz kedvem volt, és rajta töltöttem ki a feszültséget, elég csúnya dolgokat vágtam hozzá. Nem hittem volna, hogy ez megtörténhet vele.
2021. jún. 29. 23:17
28/41 anonim válasza:
Szerencséd van a férjeddel...
2021. jún. 29. 23:25
29/41 anonim válasza:
Azért biztosan megjegyezte magának..
2021. jún. 30. 04:43
30/41 anonim válasza:
Még jó hogy nem vagy orvos, minden betegre azt mondanád hogy színlel és felőled meg is halhatna. Máskülönben ez nem szégyen, segítség elmulasztása! Ennyire nem bízol benne, nincs szava számodra? Őszintén szólva én elhagynák téged ha a "párom 🤯" lennél. De szerencse hogy nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!