Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérjek bocsánatot ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek bocsánatot ezért a férjemtől?

Figyelt kérdés
Dióhéjban: tegnap este rosszul volt, fájt a hasa. Gondoltam csak rosszat evett mivel elég össze vissza eszik. Egyre erősködött, hogy hívjuk ki a mentőket, de én nem vettem komolyan. Végül ő hívta őket. Mikor kijöttek még akkor is azt hittem, hogy csak megjátsza magát. A mentősök se vették először komolyan, de biztos ami biztos elvitték a kórházba (velük mentem). Ott kiderült az igazság, megvizsgálták és egy 5 centis galandféreg volt a vastagbelében. Ott akkor azt hittem majdnem összeesek, szörnyen szégyelltem magam, mivel a mentősöknek is mondtam, hogy biztos csak színlel. Most szörnyen sajnálom, de nem tudom mit csináljak. A férjem szerint nem kell semmit, de engem akkor is nagyon bánt az egész.

2021. jún. 29. 20:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar ember vagy, szégyeld is magad. Szegény ember még a párjára se számíthat.
2021. jún. 30. 08:54
 32/41 anonim ***** válasza:
59%
Remélem kamu.
2021. jún. 30. 12:07
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
"ki gondol galandféregre" senki... de lehet vakbélgyulladás, bélcsavarodás (ami azért halálos is lehet), reflux, gyomorvérzés stb... Hülyének lenni alanyi jogon lehet, csak nem kifizetődő...
2021. jún. 30. 13:51
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem nem a férjem nem hitt, hanem jópár vadidegen orvos, mindig hisztinek tituláltak egy elég komoly betegséget, ami összenövéseket okozott a beleimben és már 2x kellett műteni, nem mellesleg krónikus fájdalmat okoz, amit semmilyen gyógyszerrel nem lehet csillapítani. De még sok év után is bennem van a tüske és a trauma, legszívesebben pofon vágnám az orvosokat, akik szerint szimpla hiszti volt az egész. Ezek alapján biztosan nem bocsájtott meg neked, csak most ez volt az egyszerűbb megoldás, gondolom műtét mellé nem akart egy válást is, kell aki ápolja stb. Ha hasonlóan érez, mint én éreztem, akkor a felépülés utan biztosan válni fog, talán még kivár 1-2 évet, hogy meglássa el tudja-e felejteni ezt a hátbadöfést. Rendkívül kellemetlen érzés, mikor a saját családod/párod néz hipochondernek...
2021. jún. 30. 14:56
 35/41 A kérdező kommentje:
Elég sok kommentet jött. Ami minket érint, elmondta, hogy kell még idő neki, nem megy neki egyről a kettőre. Mindenesetre amikor nemsokára hazajön akkor én pár napot a kanapén fogok aludni. Még most is gyötör a bűntudat, hogy nem hittem neki, neki meg szörnyű fájásai voltak akkor. Azt mondja szeret, de ha mégegyszer ilyen előfordul és nem hiszek neki, akkor azonnal elhagy. Szóval valamilyen szinten neki is megfordult a fejében a válás.
2021. jún. 30. 15:25
 36/41 anonim ***** válasza:
82%
"Azt mondja szeret, de ha mégegyszer ilyen előfordul és nem hiszek neki, akkor azonnal elhagy." Ezzel az a gond, hogy konkrétan fegyver van a kezében. A jellemétől függően ez nem biztos, hogy nagyon jó dolog...
2021. jún. 30. 15:27
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Szimulál, szinlel, ugyan miért szinlelne vki ilyesmit? Magyarázd meg légyszíves. :D
2021. jún. 30. 15:58
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Drek. Milyen fegyver? Tisztázta, hogy ha még egyszer elárulja, akkor annyi. Ebben mi a fegyver. A kérdező majd átgondolja, hogy a továbbiakban társa lesz-e a férjének, ahogy eredetileg megesküdött rá vagy nem.
2021. jún. 30. 21:29
 39/41 anonim ***** válasza:
30%
#38 olyan, amit bármikor ki lehet játszani. Ez sajnos mentalitástól függően nagyon rossz irányba is terelheti a kapcsolatot...
2021. júl. 1. 08:51
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
csak én voltam az aki többször említette nekik hogy ne vegyék komolyan. - én ezek után elgondolkoznék, mit is akarok tőled. Valószínűleg semmit, mert egy érzéketlen tuskó vagy.
2021. júl. 2. 19:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!