Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár napja egy elvált férfival.Tavaly óta nem lakik az exével,van egy kislánya,aki az anyjánal van elhelyezve.A pasi rámirt,hogy találkozzunk,komoly kapcsolatot akar.Beleegyeztem.Naponta irt ,még munkaidőben is.Naponta járt ide munka után is,sex nem volt.Ez pár napig igy ment.Aztán jött a hétvége.A sex nem ment a részéről azt mondta fáradt.Reggel korán kelt,mondván láthatása van.Egész napját a lányával töltötte,majd ide nem is jött.Állitólag megsértettem,mert megirtam neki ,hogy döntse el mit akar,nem alkalmi csaj vagyok.Nem szép inditásnak,hogy már pár nap után nem ir,addig mindig irt.Ennyire sértő az,ha leirom,hogy mi nem tetszik?Közölte majd gondolkodik és ir.Azóta semmi.Levette a közös képeket.Mire lehet számitani és ha nem akar semmit miért nem mondja meg?Neten sem ir.

2021. jún. 27. 22:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

a jóisten mentsen a hozzád hasonló kontrollmániás, elszámoltató, számonkérő, hisztiző nőktől, komolyan.

a pasi meg azért nem ír, mert szimplán annyit se érsz a szemében, hogy rád pazaroljon 1 betűt is. és tök jogos.

pár napos ismerkedés után te már számonkéred, hogy miért van a gyerekével, biztos lehetsz benne, hogy a férfiak 99%ánál kilennél b*szva. szépen elástad magad a csávó szemében, ezek után ne számíts tőle semmire és ne irogassál neki, mert ennél is nagyobb elmebetegnek fogsz tűnni :D

atya isten és felnőtt emberek így viselkednek mint te... eszméletlen

2021. jún. 28. 09:30
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj. Itt komoly bajok vannak kérdező. Tényleg.

Nem tudom hány éves kislánya, de ilyent mondani, hogy a gyerek az önző? Azért gondolj bele, elég nehéz neki, hogy elváltak a szülei, apukája nincs mindig vele. És akkor jön egy nő, aki miatt mondjon le a gyerekéről, bántsa meg, holott nem is biztos, hogy sokáig fog tartani ez a kapcsolat. Egy igazi szűlőnek mindig a gyerek az első, egyenrangú lehet vele az új párja, de fontosabb biztos, hogy nem.

2021. jún. 28. 09:39
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

21: "Hétköznap melózik és hétvégén meg babázik.Akkor minek válik el,ha nem tudja elengedni?"

Mert a feleségével nem tudott együtt élni.

Nem a gyerekével volt problémája előző családjában, hanem a feleségével.

2021. jún. 28. 10:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Sosem kezdenék olyannal, aki olyat ír, hogy sex, meg kapcsi.
2021. jún. 28. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!