Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár napja egy elvált férfival.Tavaly óta nem lakik az exével,van egy kislánya,aki az anyjánal van elhelyezve.A pasi rámirt,hogy találkozzunk,komoly kapcsolatot akar.Beleegyeztem.Naponta irt ,még munkaidőben is.Naponta járt ide munka után is,sex nem volt.Ez pár napig igy ment.Aztán jött a hétvége.A sex nem ment a részéről azt mondta fáradt.Reggel korán kelt,mondván láthatása van.Egész napját a lányával töltötte,majd ide nem is jött.Állitólag megsértettem,mert megirtam neki ,hogy döntse el mit akar,nem alkalmi csaj vagyok.Nem szép inditásnak,hogy már pár nap után nem ir,addig mindig irt.Ennyire sértő az,ha leirom,hogy mi nem tetszik?Közölte majd gondolkodik és ir.Azóta semmi.Levette a közös képeket.Mire lehet számitani és ha nem akar semmit miért nem mondja meg?Neten sem ir.

2021. jún. 27. 22:36
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Akkor keressen ,vagy éljen a lányával élete végéig..Ilyen nekem nem is kellene,az nem kapcsolat.Hétköznap melózik és hétvégén meg babázik.Akkor minek válik el,ha nem tudja elengedni?Egyébként meg ő igérte,hogy ir majd.Na ha annyi gerinc sincs benne,nem vesztettem semmit sem.Minimum leirnám ,ha vége és ennyi.
2021. jún. 28. 08:11
 22/34 anonim ***** válasza:
97%
Elég önző vagy, már meg se haragudj. Akkor keress inkább egy olyan férfit, akinek nincs gyereke, akkor megszűnik a probléma :)
2021. jún. 28. 08:13
 23/34 A kérdező kommentje:
Anonimnak:Milyen tipusú nő?Könyörgöm ha elő van irva a láthatás ,tartsa be,de ne állandóan a gyerekkel foglalkozzon,vagy akkor ne akarjon új életet.A biró által megállapitott 2heti az nem elég?Utána meg megsértődik mint egy gyerek?Mert le merem irni neki szépen a véleményem?Nem akarom elvesziteni,de döntse el mi a fontosabb.A gyereke és ex kihasználja.Már láthatás után nem is jött ide.
2021. jún. 28. 08:15
 24/34 A kérdező kommentje:
Tarts önzőnek,de a gyerek is az és a pasi is valamilyen szinten.Szeretem és nem tudom megbékél vagy nem
2021. jún. 28. 08:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem való olyan kapcsolat, amiben egy gyerek is jelen van..

Sajnálom szerencsétlen fickót..Mondjuk ha a pár napos ismeretség utáni szex

helyett, inkább szeretted volna megismerni a kislányát, biztos nem

történik ez..De te magad is csak egy kislány vagy még, aki duzzog

hogy nem ő az első a férfi életében..

A gyerekes apuka, az egy csomag, és szét nem választható..

"Kapcsiban.." Édes facom.... Nőjj fel.

2021. jún. 28. 08:24
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésemre irtad a választ kedves anonim!Nem igaz,hogy minden elvált ember ezt teszi.Van előirt láthatás.Az nem elég?Nem a gyerekkel akartam összejönni,amugy meg pár napos kapcsi után azt a kényes gyereket nem hozta ide.
2021. jún. 28. 08:27
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek nem elég. Szerintem ne kattogj ezen, inkább keress mást. Ne olyat akinek van gyereke. Sose leszel első egy olyannál.
2021. jún. 28. 08:33
 28/34 A kérdező kommentje:
Volt olyan kapcsolatom,ahol a pasinak elég volt.Ha nem elegendő,akkor minek válik el és hogy tervez komoly kapcsolatot mással?Szerintem sehogy,mert tudod a gyerek felnő,az meg egymaga marad..miatta.Az se korrekt,ha az ex az lehet nyugodtan,mert az hétvégente elvan a pasijával.
2021. jún. 28. 08:43
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is menekülnék a helyébe:D már most kontrollálni akarod lel hát hoooogyne :D
2021. jún. 28. 09:03
 30/34 anonim ***** válasza:
94%
Egy Apának (aki nem csak spermadonora a gyereknek) nem elég ha kéthetente látja a gyerekét. De ha ezt külön el kell magyarázni, akkor te nagyobb gyerek vagy, mint annak a férfinek a lánya.
2021. jún. 28. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!