Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár napja egy elvált férfival.Tavaly óta nem lakik az exével,van egy kislánya,aki az anyjánal van elhelyezve.A pasi rámirt,hogy találkozzunk,komoly kapcsolatot akar.Beleegyeztem.Naponta irt ,még munkaidőben is.Naponta járt ide munka után is,sex nem volt.Ez pár napig igy ment.Aztán jött a hétvége.A sex nem ment a részéről azt mondta fáradt.Reggel korán kelt,mondván láthatása van.Egész napját a lányával töltötte,majd ide nem is jött.Állitólag megsértettem,mert megirtam neki ,hogy döntse el mit akar,nem alkalmi csaj vagyok.Nem szép inditásnak,hogy már pár nap után nem ir,addig mindig irt.Ennyire sértő az,ha leirom,hogy mi nem tetszik?Közölte majd gondolkodik és ir.Azóta semmi.Levette a közös képeket.Mire lehet számitani és ha nem akar semmit miért nem mondja meg?Neten sem ir.

2021. jún. 27. 22:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Tehát én vagyok a gyors.Azt irta akkor ahogy kértem átgondolja és majd ir.Eddig nem irt és nem is válaszol az üzenetemre.Ha vége ,miért nem mondja meg?
2021. jún. 27. 23:09
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Most ez vagy troll kérdés, vagy egy retardált vagy. Nyilván a lánya fontosabb mint megint egy hisztérika a sok közül. Mi az, hogy kérdőre vonod, főleg ezért, pár napos ismerkedés után.

Nyilván érdekled és nyilván tetszel neki, mert érdeklődött irántad. Ha meg nem is volt sex, akkor nem tudom, hogy miért gondolod, hogy alkalmi csaj vagy. Azokat álltalában alkalmanként meg is dugják. Szerintem egy kicsit nyugodj meg. Vagy ha ennyire zavar, hogy van lánya, akkor engedd had menjen, ne próbáld már az elejétől mérgezni a kapcsolatot a gyerekével.

2021. jún. 27. 23:32
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne kezd gyerekes pasival ha nem bírod elfogadni hogy "ugrik a gyereke füttyentésére".

Keress valami független pasit és ne nyomulj ennyire

2021. jún. 28. 00:16
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd inkább. Ilyen hozzáállással keress magadnak gyermektelen pasit, mintsem megpróbáld elmarni a gyerekétől. Jó esetben úgysem sikerül (remélem így lesz!)
2021. jún. 28. 03:50
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te egy kicsit féltékeny a lányára?
2021. jún. 28. 05:17
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem féltékeny vagyok,csak szerintem nem igy kell indítani egy kezdődő kapcsiban,hogy már most azt éreztem le vagyok ejtve..a gyerek amikor akarja látni,ha nincs láthatás is ugrik,igy az exének könnyü.Az is él egy pasival.Nagyon besértődhetett ha nem is ir,de mondom,azt viszont nem irta,hogy vége..Csak semmit se ir.
2021. jún. 28. 05:27
 17/34 anonim ***** válasza:
22%
Mert töketlen és nem meri kimondani
2021. jún. 28. 06:09
 18/34 A kérdező kommentje:
Akkor nemcsak bennem van hiba igaz?Interneten nem meri leirni 2 napja,hogy nem akar semmit?Azt irta gondolkodik..eddig?Vicc ez.Én nem fogok ráirogatni,hogy na akkor mi is van.
2021. jún. 28. 06:34
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

"a gyerek amikor akarja látni,ha nincs láthatás is ugrik"

Mert szereti a gyerekét. Döbbenetes, hogy nő létedre ezt nem vagy képes fölfogni.

Semmit se ír és nem is fog, mert már nem foglalkozik veled. Teszi a dolgát, találkozik a kislányával és keres helyetted olyan nőt, aki nem utálja kapásból a gyerekét.

2021. jún. 28. 07:38
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az exférjem is ilyen típusú nő miatt hagyott el. Fél év alatt már kétszer szakítottak amiatt, hogy az apuka gyakran találkozik a gyerekeivel, és ez nem tetszik a nőnek. Szóval, kérlek hagyd ezt a férfit, hagy jöjjön össze inkább normális nővel...
2021. jún. 28. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!