Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal lassan két éve vagyunk együtt , és az a problémám hogy sehova sem akar el jönni velem. Még akár egy 5perces sétára se. Viszont ha a haverjai el hívják valahova oda egyből ugrik. És ha ezt fel hozom neki hogy velem miért nem jön el sehova akkor én vagyok a hibás “ és ha nem tetszik…” szöveg jön. Eléggé rosszul esik ez nekem.

2021. jún. 19. 14:43
 1/10 A kérdező kommentje:

+ valaki esetleg volt már ilyen helyzetben? Mit tettetek ez ellen vagy meddig birtatok ?

Örülnek ha normális válaszok érkeznének amik talán megoldást tudnak adni !

2021. jún. 19. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok elején eljárt veled?

Ki kéne deríteni az okát, hogy miért nem hajlandó veled elmenni.

Én a helyedben minél előbb leülnék vele beszélni, hogy mondja meg mi a baja, mert te nem fogod sokáig ezt tűrni. Én ezt tenném.

Itt nincs más lehetőség a megoldásra, kommunikáció.

2021. jún. 19. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Az elején se jött el nagyon sehova se velem max 1-2x moziba mentünk.

Az a baj hogy én próbálnám meg beszélni vele de egyszerűen nem lehet. És nem csak ezt hanem barmi mást se, ha esetleg van valami amit meg kene beszélni. :/

2021. jún. 19. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Ma amikor kérdeztem hogy miért nem akar csak annyit mondott hogy mert nem szeret setalni. Ami azért sem lenne igaz, mert mind említettem a haverjaival simán el menne bárhova meg akar simán setalni is. Akkor velem miért nem akarja meg tenni? :(
2021. jún. 19. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nincsen meg a megfelelő kommunikáció a kapcsolatotokban, akkor ez csak kidobott idő.

Ha ilyen a hozzáállása, Te bármit tehetsz, nem fog megváltozni.

Illetve lehetséges, hogy változna, de az elég hosszú idő lenne...

Nem akarlak elszomorítani, mert minden esetben nehéz, ha vannak problémák egy kapcsolatban, de hajlandónak kéne lennie a megbeszélésre, erre nem szabadna kifogást találnia.

Mennyi idősek vagytok, ha szabad kérdezni?

2021. jún. 19. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen sajnos én is kezdem úgy érezni hogy bármit tennék nem segítene és nem lehetne ezen változtatni. Csak nemtudom mit kene tennem, vele maradni így vagy … :(

Én 21 ő 22

2021. jún. 19. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 23 vagyok, a párom 25, 5 éve vagyunk együtt, és a kapcsolatunk sokkal jobb, mint valaha. Így én azt mondanám neked, hogy a kommunikációval van probléma.

Két emberen áll a vásár, egy kapcsolatban mindkét fél hibázhat, de arra nincs mentség, hogy elzárkózik a kommunikáció elől.

El sem tudnám képzelni azt, hogy egy ilyen párkapcsolatban benne legyek, így nagyon elszomorít engem is amit írsz... Nehéz meghozni egy ilyen döntést. :/

2021. jún. 19. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Kuka
2021. jún. 19. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is voltam már hasonló kapcsolatban mikor annyi idős voltam, mint most te.

Boldog házasságban élő nőként tanácsolom neked: Ha a kommunikáció nem működik, megbeszélni vele nem tudod, neked viszont ez a kapcsolat így ingerszegény, mert te szeretnél vele programokat, ő veled viszont nem, akkor szakíts.

Én is próbáltam megbeszélni, fél évig vártam a csodát a másfél éves kapcsolatomban, ami végül (természetesen) nem jött el.

Meguntam, belefáradtam és elváltak útjaink.

Nagyon jó döntés volt, és mikor ilyen kérdésekbe botlok, mindig ő jut eszembe, aztán meg a férjem, és ekkor újra és újra tudatosul bennem, hogy bizony nagyon jól döntöttem ott és akkor amikor elhagytam ezt a személyt!

Dönts okosan! :)

2021. jún. 19. 21:07
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 válaszoló

Nagyon szépen köszönöm a tanácsod! És hogy le írtad a saját tapasztalatodat is!

Az a baj hogy egy ettől függetlenül szeretem őt , viszont így tényleg nem tudom hogy meddig fogom bírni . Remelem ha tényleg a szakítás lesz az egyetlen megoldás akkor meg tudom tenni.

2021. jún. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!