Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek /ti mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Már több mint 4 éve vagyok kapcsolatban, jól kijövünk egymással, szeretjük egymást és a szex is jó, viszont én úgy érzem már egy jó ideje hogy nem érem be eggyel, más lányokkal is csinálnám.
Gyerekeket akar meg összeköltözni stb. de mikor mindig felhozza ezt a témát egyszerűen nem érdekel csak bólogatok, nem akarok ilyen fiatalon megállapodni.
Nem igazán akarom még lekötni magam hogy mert 4 éve együtt vagyunk akkor már jöjjön a gyerek meg a többi... Úgy érzem nem éltem ki magam, más nőkkel is szívesen lefeküdnék,ő nekem a harmadik én neki az első.
Nem szeretném megcsalni, meg szakítani se vele mert tényleg szeretem és rossz lenne már nélküle, de más lányok is érdekelnek és szívesen csinálnám velük, nehezen mondanék nekik német.
Nem szar a helyzet, csak nem vagy elég tökös bemondani, hogy unod a csajt.
Persze, ez az első szerelmes maszlag nagyon tetszetős, de nem szokott működni. Még évekig csinálhatod ezt vele, aztán majd olyan 7-8 együttöltött év után adod ki az útját.
Ne rabold az idejét, mert azt nem tudod visszaadni neki.
2021. jún. 2. 09:52
2/21 anonim válasza:
Hagyd el még most és éld ki magad. Előbb utóbb úgyis megcsalnád, így legalább megkímélnéd ettől.
2021. jún. 2. 09:52
3/21 anonim válasza:
Sajnos ez egy egyértelmű helyzet. Korodnál fogva ráuntál a csajra. Tartható még a kapcsolat (lélegeztetőgépen) pár évig, csak semmi értelme. Legjobb lenne szakítanod vele.
2021. jún. 2. 09:57
4/21 anonim válasza:
Inkább most menjetek külön szépen békében, ne akkor amikor a gyerek már úton van. Ez normális fiatal vagy még , úgy csináld hogy ne sérüljön akkorát . Ne csald meg ne aláz meg csak engedjétek el egymást.
2021. jún. 2. 10:07
5/21 anonim válasza:
Ne legyél egy töketlen gyáva sunyi szar, neked se jó és neki sem, ha ezt folytatod. Bólogatás helyett döntsd el mit akarsz és cselekedj aszerint, őt pedig ne alázd meg, ne csald meg, ne húzd az idejét ha ennyire mást akartok az életben - legyél vele őszinte és ha kell, akkor szakíts. Így legalább megadod az esélyt arra, hogy mindketten boldogok lehessetek. Igen, nehéz, de az életben sokszor szükséges nehéz döntéseket hozni, ettől csak fejlődni fogsz.
2021. jún. 2. 10:12
6/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szeretem tényleg, nehéz lenne nélküle ennyi év után... De nem tudok mit csinálni más lányok is felkeltik az érdeklődésemet, úgy érzem ez még nagyon korai nekem az összeköltözés, gyerek, házasság 23 évesen... Inkább kihagynám. Van/volt valaki hasonló cipőben?
2021. jún. 2. 10:12
7/21 anonim válasza:
Akkor tényleg itt az ideje lezárni a kapcsolatot. Mondd el őszintén, hogy neked korai a gyerek, összeköltözés gondolata, mielőtt esetleg megcsalásig fajulna a dolog csak mert nem akarsz szakítani, de közben más lányok után fordulsz.
2021. jún. 2. 10:25
8/21 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki hogy nem szeretném, mert korainak tartom, nem tudta megérteni, lett belőle egy nagy veszekedés.
2021. jún. 2. 10:31
9/21 anonim válasza:
Ha más lányokat k*rogatnál, akkor nem szereted igazán.
2021. jún. 2. 10:48
10/21 anonim válasza:
te maximum a biztonságod szereted, nem a lányt. ne legyél gyáva, és végképp ne alázd meg a barátnődet (ha ugye elmondásod alapján szereted), szakíts
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!