Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
10 éve együtt vagyunk, augusztusban lesz az esküvőnk
De kételyeim támadtak
Vajon milyen életem lesz mellette? Nem igazán egy törekvő típus, nincs benne ambíció
Elvárásai vannak, de nem tesz értük
Mindketten viszonylag jól keresünk, kb ugyanannyit, nekem ehhez sokat kell dolgoznom, sokszor este 6 körül esek haza, de soha még csak kaját sem rendelt, h nekem ne kelljen azzal foglalkoznom, elvárja h megtegyek mindent neki
31 éves és kb semmije sincs, itt nem azzal van gondom, h nincs pénze, hanem h lehetne, de nem törekszik semmire sem, kifolyik a pénz a kezéből
És ma hallottam szüleimet beszélgetni, akik pont ezeket hozták fel és szomorkodtak, h nekem milyen életem lesz mellette...ez csak még jobban megerősítette az aggályaimat
Igen, most erősödtek fel bennem annyira a kételyeim, hogy átgondoljam az egészet
3 éve élünk együtt, addig félig-meddig távkapcsolatban voltunk és hétvégén voltunk együtt
Tehát 3 éve! vagytok együtt - a távkapcsolatot ne számoljuk már bele, mert az nulla -, és kételyeid vannak.
Megértem, engedd el ezt a kapcsolatot. Inkább most, mint esküvő után döbbenj rá, hogy mekkora állat voltál, amiért minden ellenézérzésed ellenére hozzámentél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!