Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnam a telefonjába elég érdekes üzeneteket találtam egy volt barátnőtől, ti mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Többször láttam, hogy párom még mindig beszélget azzal a nővel, akivel előttem kavart. Fél éve vagyunk együtt, és már több hónapja kérem tőle, hogy fejezze be, de eddig nem volt eredménye, nagyon sokat veszekedtünk miatta.. Persze ő azt állítja, hogy nem kell neki, nem érez iránta semmit.. Vasárnap reggel belenéztem a telefonjába, és elég érdekes üzeneteket találtam.. Nyuszinak hívta a nőt, sziveket küldözgetett neki, illetve azt is írta, hogy nem bírná ki, ha lenne a nőnek valakije.. A nő peraze noszogatja, hogy dobjon engem ki, és ne hitegesse, azt nem értem, hogy ha ez a másik nő kell neki, akkor miért nem dob ki tényleg? Vasárnap öta a nő le van tiltva, elméletilegnem beszélnek, egy utolsó esélyt kért tőlem, én megadtam neki.. Timit tennétek a helyembe? Bizonytalan vagyok, hogy jól döntöttem e..2021. jún. 16. 10:56
11/29 anonim válasza:
Szóval szaros fél éve- ami még jóindulattal is kb. semmi egy kapcsolat hosszát tekintve - vagy együtt valakivel, aki iszik, veszekszik, csajozik.. eszednél vagy? Mi a francot keresel egy ilyen ember mellett? Ne mondd már, hogy egy ilyen címeres hulladék az életed szerelme. Mi tart mellette? Mazohista vagy, gyűlölöd magad, szabotálod az életed, vagy mégis mi??
12/29 A kérdező kommentje:
Nem esne, mert a nő fülig szerelmes, és azt várja, hogy mikor megyünk szét... Szóval valami oka biztos van, hogy velem van és nem vele..
2021. jún. 16. 11:17
13/29 anonim válasza:
Miért nem lép? Mert talált egy hülyét (már meg ne haragudj), aki elnézi neki, hogy piál, paraszt vele és hülyére veszi. A másik nőnél valszeg valamiért még nincs zöld lámpa. Ha lenne is ketten futnátok együtt, tuti nem adna fel téged.
Tényleg ennyire semmi önbecsülésed? Addig tűröd ezt míg ő ki nem dob...?? Mi a jó neked ebben?
14/29 anonim válasza:
Talán az az ok, hogy ő ezeket nem engedné meg az úriembernek.
15/29 A kérdező kommentje:
Én sem engedem, minsig álla bál a nő miatt és az ivás miatt is elpakoltam már többszőr tőle.. Csak mindog visszakönyörgi magát, azzal a címszóval, hogy most tényleg megváltozok..
2021. jún. 16. 11:20
16/29 anonim válasza:
De még mindig ott vagy és mindig visszafogadod. Tehát megengeded. Innetől ne haragudj, de megérdemled a sorsod.
Miben reménykedsz? HOgy nem fog csajozni, szerelmes lesz beléd, nem fog inni és nem fog paraszt mód viselkedni, innentől gerlepár lesztek? Szerinted ez reális elképzelés?
17/29 anonim válasza:
Te szeretsz látbrölő lenni? Kényelmes a kapcarongy szerep? Mi benne a jó? Komolyan kérdezem, mert más oka nem lehet annak, hogy újra és újra visszafogadod ezt a szardarabot.
18/29 FoxtrotLidérc válasza:
Igen, van oka. Meg ne bántódj, kérdező... Veled azért van együtt, mert tolerálod neki a f*szs*gait. Mert egyértelmű a szitu, egyértelműen nem jó a párkapcsolatod vele, kaphatnál egy ILYENNÉL sokkal jobb párt is magad mellé - ennek ellenére még mindig nem léptél. Ez az ember nem méltó a szeretetedre, nem méltó a megbecsülésedre. Hajítsd ki, és hátra se nézz! Majd meglátod, hogy ki akar vele ilyen életvitel mellett bármit is tenni. :)))
19/29 anonim válasza:
#17 ez van. Ha nem ezt csinálod egy nővel felejtsd el h kelleni fogsz bármelyiknek is
20/29 A kérdező kommentje:
Reménykedek, mert amikor nem iszik, nagyon jól megvagyunk..
2021. jún. 16. 11:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!