Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnam a telefonjába elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnam a telefonjába elég érdekes üzeneteket találtam egy volt barátnőtől, ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Többször láttam, hogy párom még mindig beszélget azzal a nővel, akivel előttem kavart. Fél éve vagyunk együtt, és már több hónapja kérem tőle, hogy fejezze be, de eddig nem volt eredménye, nagyon sokat veszekedtünk miatta.. Persze ő azt állítja, hogy nem kell neki, nem érez iránta semmit.. Vasárnap reggel belenéztem a telefonjába, és elég érdekes üzeneteket találtam.. Nyuszinak hívta a nőt, sziveket küldözgetett neki, illetve azt is írta, hogy nem bírná ki, ha lenne a nőnek valakije.. A nő peraze noszogatja, hogy dobjon engem ki, és ne hitegesse, azt nem értem, hogy ha ez a másik nő kell neki, akkor miért nem dob ki tényleg? Vasárnap öta a nő le van tiltva, elméletilegnem beszélnek, egy utolsó esélyt kért tőlem, én megadtam neki.. Timit tennétek a helyembe? Bizonytalan vagyok, hogy jól döntöttem e..
2021. jún. 16. 10:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok boldogságot nektek!
2021. jún. 16. 11:26
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan opció is hogy egyedüllét. Sokszor jobb, nyugisabb mint ez dehát kinek mi.
2021. jún. 16. 11:30
 23/29 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező. A kérdés, hogy mikorra szabadul el annyira az alkoholizmusa, hogy alig, vagy egyáltalán nem lesz tiszta pillanata... Mert jelen pillanatban effelé halad. Kajak egy ilyen emberrel kötnéd össze az életed? Jó ez neked? Mert szerintem nem.
2021. jún. 16. 11:31
 24/29 anonim ***** válasza:
79%
Bammeg ha együtt lennétek 20 éve és lenne 5 gyerek, akkor megérteném, de egy ennyire rövid kapcsolatban, ahol normális embernél még csak ki se alakul komolyabb kötődés, reménykedni, veszekedni, agonizálni, rettegni.. Hát kérdező, ha el akaros cseszni az életed, akkor cseszd el, senki se tilthatja meg neked. Viszont ha van benned minimális emberség akkor ilyen jellemmel mint a tiéd soha, de soha ne szaporodj, se ezzel a selejttel, se a következővel aki mellett majd ki fogsz kötni.
2021. jún. 16. 11:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező magát áltatja, hogy ő a "csodapina", akiért a züllött is sebtiben királyfi lesz, mert a mesekönyvekben is írva vagyon. Majd a 2. gyerek után, és amikor már sem magadat, sem őt nem tudod mentegetni, akkor rájössz... hogy a meskönyvek hazudnak, és egy embert vagy azzal fogadsz el, amit kapsz, vagy továbblépsz és keresel egy megfelelőbbet.

Naív kislány...

2021. jún. 16. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Majd másik csatornán fog vele kamatyolni.

Engedd el, voltam ilyen helyzetben, idegileg tönkre fogsz benne menni.

2021. jún. 16. 13:06
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Dikk és még piálós is. És te ezt tűröd. Maximálisan egyetértek a többiekkel, ha ezt elnézed, megérdemled a sorsod.
2021. jún. 16. 13:08
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Őszintén, mit vársz?

Királylányok hisznek a mesékben, te felnőtt nő vagy, a csávó meg komplett hülyének néz.

2021. jún. 16. 14:26
 29/29 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Szia!

Általában romlik-e a helyzet vagy javul?

Ritkulnak a piálások v. sűrűsödnek?

És a veszekedések?

-

Tényleg olyan jól megvagytok, amikor nem iszik?

És olyankor tényleg nem ír a másik nőnek?

-

Az a csaj nem hívogatja?

2021. júl. 21. 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!