Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rasszista főnök VS fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rasszista főnök VS fekete pasi, mit tennél?

Figyelt kérdés

Sok évi kemény hajtás után bejött a számításod. Álom meló. A környezet, a beosztás, a munkakör, a fizetés, a juttatások, az előrelépési lehetőségek, a szakmai fejlődés, egyszóval minden adott, hogy egy életre sínen legyen.

A párkapcsolatod is jól működik egy fekete sráccal.

Viszont a kettő együtt nem pálya. A főnököd egy igazi rasszista, keményvonalas náci, aki ha megtudná, garantáltan "elásna" szakmailag.

2021. jún. 15. 09:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
#20: Számomra inkább az a megdöbbentő, hogy már Hatvanban is vannak négerek... Elég baj volt egy őshonos etnikai kisebbséggel is, aztán most még ezek is... Azt hittem megmaradnak a belváros, Váci-utca környékén és onnan mennek tovább nyugatra, de látjátok, ez lesz a vége... A vidéki lányokat is elveszik tőlünk...
2021. jún. 17. 06:30
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira ettől nem kell félni, a feketék azért inkább a sajátjaikkal szeretnek összejönni. Bár én nem bánnám ha sok szép fekete lány is lenne.
2021. jún. 18. 11:14
 23/26 anonim ***** válasza:

#22: Ember, sétálj már egyet Budapesten... Nemhogy a sajátjaikkal, de még a korkülönbség sem számít. Kézenfogva sétál a ránézésre személyi-elkérős 18 alatti kislány a ránézésre bőven 25 feletti fekával.

Vihogva, nyomulósan tapizza a ránézésre 100+ ezernyi ruházat plusz az ékszerrel tele rakott jómódú 30-as/40-es csaj a fiatal, szintén huszonéves feka srácot, aki flegma fejjel vonogatja a vállát.

Suhogónadrágos, szakadt öltözetű fekák isznak egy asztalnál jól öltözött, legújabb iPhone-os fiatal lányokkal. Vajon melyikük fizet?

4-5-6 fős fekete srácok sétálnak 1-2 fiatal fehér lánnyal jókedvűen, vihorászva. Vajon hova viszik őket? A lányok csillogó szemekkel néznek rájuk.

Tényleg ennyire betett a karantén vagy ennyire vidéki itt mindenki, hogy nem sétálgat Budapesten?

2021. jún. 19. 01:37
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Suhogónadrágos, szakadt öltözetű fekák isznak egy asztalnál jól öltözött, legújabb iPhone-os fiatal lányokkal. Vajon melyikük fizet?"

Mondjuk ilyent láttam, de nem ittak ha nem körül vették a fiatal lányok, hátulról elsőnek azt hittem valami csőves cigány , gondolom magamban ezt miért rajongják körbe hát tiszta lepusztult és fekete mint az éjszaka.. aztán szemből vettem észre hogy néger... Bezzeg a magyar férfi normális öltözékben sem kell..

2021. jún. 19. 01:41
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondanám el, hogy sötét bőrű emberrel vagyok együtt, meg jelenteném, megpróbálnám kirúgatni, túrnám, manipulálnék mindenkit, amíg ki nem utálják. Csináltam már ilyet rossz emberekkel, könnyű ha van szociális érzéked.

Ez a kapcsoalttartásos dolgot nem értem. Akármit adsz meg, miért jutna el hozzá az info?

2021. jún. 19. 07:41
 26/26 anonim ***** válasza:

23# Elég sokat járok Bp-en (főleg Budán), de én ilyet nem láttam. Sőt, mikor Pesten dolgoztam sem. Lehet persze, hogy nem úgy járkálok ki, hogy ezeket keresse a szemem, szóval nem mondom, hogy nincs igazad.

Viszont én nem azokat a nőket keresem, akiket leírsz, nekem nem is baj, ha ők keverednek mással.

2021. jún. 19. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!