Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rasszista főnök VS fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rasszista főnök VS fekete pasi, mit tennél?

Figyelt kérdés

Sok évi kemény hajtás után bejött a számításod. Álom meló. A környezet, a beosztás, a munkakör, a fizetés, a juttatások, az előrelépési lehetőségek, a szakmai fejlődés, egyszóval minden adott, hogy egy életre sínen legyen.

A párkapcsolatod is jól működik egy fekete sráccal.

Viszont a kettő együtt nem pálya. A főnököd egy igazi rasszista, keményvonalas náci, aki ha megtudná, garantáltan "elásna" szakmailag.

2021. jún. 15. 09:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem írnék ki többé kérdést a gyakorira.
2021. jún. 15. 09:25
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

1. Az álom munkakörnyezetben nincsenek rasszisták.

2. A főnöknek nem kell tudnia a kapcsolatról. (Nem kötelező minden sz"Rt felrakni a Facebookra.)

2021. jún. 15. 09:27
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze egy munkahelynek ahhoz, hogy kivel vagy együtt?

Nem kell felvenni kollégákat fbra és kész. Én minden hasonlót visszautasítok. Munkahelyen munkatársak vannak és nem barátok. Ezt jegyezd meg jól.

2021. jún. 15. 09:28
 4/26 A kérdező kommentje:
A biztosítások és a vészhelyzeti értesítések miatt kell kontakt személy.
2021. jún. 15. 09:31
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
4, Akkor talán adj meg mást?
2021. jún. 15. 09:35
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Ngubu Agebwa neve helyett add meg anyukádét.
2021. jún. 15. 09:43
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudná meg? Nekem valahogy sosem jön szóba a másik párjának a bőrszíne,egyik kolléganémről is évek múlva tudtam meg, hogy a saját neméhez vonzódik. Jóban voltunk, gyakran melón kívül is találkozunk, de valahogy az ilyen sosem jött szóba
2021. jún. 15. 09:52
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoznék ott, amíg lehet, ha pedig sok lesz a főnök, lelépnék. AZ álommeló sem tarthat örökké.
2021. jún. 15. 09:53
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem teljesen tiszta, hogy honnan tudná meg a munkáltató. Egyszerűen add meg egy másik családtagod nevét.
2021. jún. 15. 10:37
 10/26 anonim ***** válasza:
36%
lehet egy fehér bőrű zsidonál eggyel jobb fok a fekete pasi..
2021. jún. 15. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!