Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rasszista főnök VS fekete pasi, mit tennél?
Figyelt kérdés
Sok évi kemény hajtás után bejött a számításod. Álom meló. A környezet, a beosztás, a munkakör, a fizetés, a juttatások, az előrelépési lehetőségek, a szakmai fejlődés, egyszóval minden adott, hogy egy életre sínen legyen.
A párkapcsolatod is jól működik egy fekete sráccal.
Viszont a kettő együtt nem pálya. A főnököd egy igazi rasszista, keményvonalas náci, aki ha megtudná, garantáltan "elásna" szakmailag.
2021. jún. 15. 09:24
11/26 anonim válasza:
Én például jelenteném a HR-en.
12/26 anonim válasza:
A helyedet jobban megérdemli egy tisztességes magyar lány, aki hű a saját kultúrájához. És a náci főnököd is jobban örülne egy olyan alkalmazottak, akinek például Dúró Dóra a példaképe.
13/26 anonim válasza:
Még jó, hogy ez az EU, ahol egy multitól egy ilyet úgy kib*sznának, mint macskát szarni :/
Kedves 12-es mehetsz Szibériába könyvet darálni!
14/26 anonim válasza:
Pár éve az egyik férfi kollégámról derült ki, hogy titokban egy transzival jár. Nőnek volt öltözve, de még a vak is látta rajta, hogy tökös "csaj". Szemtől szemben nem piszkálta senki, de a háta mögött természetesen mindenki erről beszélt. Idővel szétmentek. A háta mögötti kibeszélés is abbamaradt. Néha még párszor megy a viccelődés ezen a dolgon, de már lerágott csont. Minden csoda 3 napig tart. Az emberek mindig találnak mást, amit kibeszélhetnek.
15/26 anonim válasza:
14 melyik cég? Mert oda nem megyek :D
16/26 anonim válasza:
13. Ja persze, tegyünk tönkre mindenkit anyagilag, aki velünk nem ért egyet. Az elfogadást mindkét oldalon gyakorolni kellene. Bosszúra ha bosszú a válasz, gyűlöletre ha gyűlölet, az csak még több gyűlöletet és bosszút szül.
17/26 anonim válasza:
Persze, ha valaki el akar lehetetleníteni a munkahelyemen a PÁROM BŐRSZÍNE miatt, akkor nyilván tűröm, és nem védem meg magam. Gratula!
18/26 anonim válasza:
#15 Ez egy külföldi cégbirodalomnak az egyik magyarországi üzeme. Magyarországon belüli is több üzeme van. Autó alkatrészeket gyártunk főleg nyugati autókhoz, de Európától kezdve Ázsián át Amerikáig mindenhova gyártunk. Valószínű, hogy már ültél olyan kocsiban, ami valamilyen szinten kapcsolódik ehhez a céghez.
19/26 A kérdező kommentje:
18.
BOSCH
2021. jún. 15. 22:48
20/26 anonim válasza:
18#-ra: Gépészmérnök vagyok, szóval még szakmába is vágna, azért ez durva. Voltam a Boschnál interjún de már a portán fogtam a fejem, mikor előttem szívatták egymást az ott dolgozók, zacskót húztak egymás fejére...na szóval nem csodálkozom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!