Ha a White Lives Matter felirat rasszista és fehér felsőbbrendűséget hirdet, akkor a Black Lives Matter miért nem hirdet fekete felsőbbrendűséget?
Megáll az eszem komolyan... Facebookon láttam hogy egy csapat antifa kidobott egy WLM feliratú molinót, ilyen szöveggel, hogy "itt nincs helye a rasszizmusnak" stb..
Ha egyes emberek büszkék arra hogy feketék, én miért ne lehetnék büszke a fehér bőrszínemre? És miért ne írhassam ki hogy a fehér életek számítanak? És miért rasszizmus ha náluk ugyanez nem az?
Kérdező
Azért nem ugyanaz a kettő, mert aki eldöntheti ezt a kérdést, az szerint nem ugyanaz.
A facebook döntéshozói a te életedet is megszabják és helyetted eldöntik azt is mi számít rasszistának és mi nem.
A pc szekta kettős mércéje. Ha fehér öl meg feketét, akkor az rasszizmus. Ha fekete öl fehért, akkor az végső soron megint a fehérek hibája, mert miattuk nem tudtak szegény feketék integrálódni.
A pc szekta szerint a feketék eredendően áldozatok, míg a fehérek eredendően agresszorok. Ebből a fekete-fehér világképükből nem tudnak kilépni.
5. Ezt az antifa agymosást. Még a Floydos esetnél sem csak fehér bőrszínű rendőrök voltak jelen. Egyáltalán nem kezeli máshogy a rendőrség a feketéket. Egy fekete rendőr is ugyanúgy tüzel, stb. egy bűnözőre.
És ahogyan Floyd meghalt, úgy ölt meg rendőr fehér gyanúsítottat is.
#5 Aranyos kis képregény és szépen példázza hogy is folyik az agymosás.
Te is pontosan érted hogy a kérdezőnek igaza van, MA éppen olyan rasszizmus a BLM, mint a WLM lenne.
De persze egyszerűbb elhinni másoknak, hogy az rasszizmus ha a fehér rassz van kitéve, mert hát... Amúgy miért is?
Magyarázd már meg nekem, mert ezt nem értem. Ma, itt, ebben a világban mitől nem rasszista a black lives matter mozgalom?
Az amcsik még ma is úgy vannak nevelve, hogy az őseik 160 évvel korábban elkövetett bűnei miatt gyűlöljék magukat és a fajtájukat.
A plántált fehér bűntudat miatt annyira erős a BLM. Valószínűleg még 200 év múlva is a fehéreket hibáztatják majd a feketék, ha nem tudják kijárni az alsó tagozatot és nincs állásuk. Az antifa-féle szemétsereg pedig úgyis öngyűlölő fehérekből áll, nekik ez okoz élvezetet. Mint itthon a magyargyűlölők, ugyanaz a mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!