TEK feliratú szájmaszkot ki hordhat?
Figyelt kérdés
Láttam a mai nap egy Fekete szájmaszkot sárga TEK felirattal, megtetszett és szeretnék venni egyet.
Csak attól tartok, hogy jogtalan címhasználat lenne. Lehet ebből valami probléma?
2020. okt. 12. 19:27
2/9 anonim válasza:
Nagyon gyorsan felejtsed el. Hát milyen cscska csinál ilyet ?
3/9 A kérdező kommentje:
Gondolom, aki pénzt akar belőle, Egyébként megtaláltam, hol lehet venni, van mindenféle szervezet nevével, rendőrség,honvédség,katasztrófavédelem, tek, tűzoltóság, és nagyon sokan keresik.
Mindegy, én kimaradok belőle.
2020. okt. 12. 19:42
5/9 anonim válasza:
Bárki. Ellenben az a szituáció lenne érdekes hogyha egy horogkeresztet firkánál a maszkodra és azt mondanád hogy csak ez az egy van. Na akkor mi lenne? Levettetnék-e velem a maszkot hogy így ártatlan életek veszélyeztessek? Vagy maradhatna rajtam pár kampós bánatára?
7/9 anonim válasza:
5.
Tudatlan vagy.
2013 óta nyugodtan járhatsz horogkeresztes maszkban, pólóban, kaftánban, stb. az utcán. Csak speciális esetekben maradt fenn a tiltás, pl. amikor a zsinagógában imádkozol.
9/9 anonim válasza:
Bárki aki
Tud Egyedül Kávétfőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!